tiistaina, huhtikuuta 26, 2011

Tiistaiteema: Sohvapöydällä / På mitt soffbord

Tulipas tiistai tällä viikolla nopeasti... ;) Fabrikenin tiistain teema on tällä viikolla "sohvapöydälläni". Hmm, no jaa... meillä olohuoneen sohvapöydän outo magneettikenttä vetää erinäistä rojua puoleensa... On juomalaseja, erilaisia lippusia ja lappusia, lehtiä, kaukosäätimiä, neulomisjuttuja, virkkuujuttuja, kyniä, kameran piuhoja, paristoja, karkkipusseja, kippoja ja kuppeja...  



Vai onko rojuongelman ydin pöydän koko? Mitä isompi pöytä, sitä enemmän roinaa? Olen jo pitkään haaveillut korvaavani nykyisen sohvapöydän tuunaamillani arkuilla ja antavani tämän pöydän äipälle "hoitoon". Ei ole mennyt läpi. Tämä kun on niin hyvä ja iso. Mahtuu syömäänkin...


Ruokahuoneen pöydän pyrin pitämään rojuvapaana vyöhykkeenä. Omenankukat olivat puhjenneet tänään työpäivän aikana kukkaan!



Ilahduin kovasti, kun sain tunnustuksen HoOlta Lumivalkeaa-blogista. Kiitos aivan hirmuisesti!!! "Tunnustus on tarkoitus antaa eteenpäin sellaisille blogeille, joissa on ihana käydä ja joista nauttii."
Ihana kuulla, jos minunkin blogini on sellainen! Kiitos myös kaikille ihanista kommenteistanne. Niitä on ihan paras saada & lukea! 

Tunnustuksen annan tästä nyt äkkiseltään eteenpäin seuraaville kivoille blogeille: Hyvä mieli, Selma, VanijaHouse, Mustikkamäki ja Ruostetta ja pitsiä. Olkaatten hyvät! Olikohan tässä joku määrä, kuinka monelle sai antaa...? ;) No, mennään nyt näillä tällä kertaa, vaikka kaikille lukemilleni blogeille voisin tämän helposti antaa.
SHARE:

12 kommenttia

  1. Onnea tunnustuksesta! Olet sen varmasti ansainnut, minäkin viettänyt monta rentouttavaa hetkeä täällä ihanassa blogissasi :)

    Ihanan rehellisesti tuon sohvapöytänne esittelit...kaukosäätimine kaikkineen ;)

    Mukavaa viikon jatkoa Voikukkapellolle!

    VastaaPoista
  2. Samoilla sävelillä kuin Liisa. Olit kyllä tunnustuksesi arvoinen, tämä on ihana blogi. Ihanan rehellinen sohvapöytä:) Miehet osaa olla aikamoisia vastarannan kiiskiä. Se on varmaan verissä.
    Kivaa vapun odotusta ja kiitti kovasti tunnustuksesta! Olen otettu!

    VastaaPoista
  3. Samalla kun luin postauksesi, kurkkasin omalle sohvapöydälle - UHH! Kamera+johdot, 3 kaukoa, kynttiläkippo, meikkipussi, muki+kippo+lautanen, kortteja ja posteja, puhelin, verenpaineen mittari, värityskirja, kynät, 3 barbia... jatkanko? :P Ei oo helppoo..

    Onnea tunnustuksesta!!!

    VastaaPoista
  4. Pöytäsi näyttää olevan täynnä erinäisiä harrasteita... :-)

    Mukavaa päivää sinne sinulle!

    Sari Puumulista

    VastaaPoista
  5. Onnea tunnustuksesta!

    Hienoa nähdä, aito ja "tuunamaton" kuva, perheen sohvapöydästä..:D

    VastaaPoista
  6. Toi on niin tuttua sohvapöytätoimintaa...ja sit kun eräällä onnettomalla on vielä lasipöytä alla...ei armoa ! Mutta elämää se vaan on.
    Onnea tunnustuksesta, ansaittua oli :)

    VastaaPoista
  7. Paljon onnea tunnustuksestasi, olet sen ansainnut. Sinulla on ihana blogi. Kiitos omasta puolestani, olen iloinen ja erittäin otettu :) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  8. Saat sen tunnustuksen vielä takaisinkin minulta, blogisi on niin ihana! :)

    VastaaPoista
  9. Vastavierailulle tulin ja poikkean toistekin :) Kiva koti teillä :)

    VastaaPoista