perjantaina, joulukuuta 30, 2011

Terveisiä Thaimaasta

No ei nyt ihan :) Kävin Siam Housessa ja ostin pehtoorin mielestä koko kaupan tyhjäksi. Eikä mukana ollut edes viiden kilon riisisäkkiä, ei pavun ituja, ei bambun versoja, ei...  no, moni muukin juttu jäi ostamatta.


Tätä ennen tapahtunutta:
kävin Tampereen Hämeenkadulla (melkein Sokosta vastapäätä) hiljattain avatussa isossa vaateliikkeessä. Tarkoituksena tietysti tehdä hyviä alelöytöjä. Tarjonta näytti erittäin lupaavalta. Sitten aloin sovittamaan erinäisiä rytkyjä päälle ja mikään ei vaan kertakaikkiaan mahtunut. Ei sopinut. Sovituskopin selluliitin paljastavat loisteputket eivät todellakaan auttaneet asiaa. Ärsyyntyneenä talsin Siam Houseen Satakunnankadulle ja ostin paljon KAIKKEA. Mikään ei ollut alessa, mutta muuten edullista. Kannattaa käydä. Ihan pienenä miinuksena nykyisessä sijainnissa (ennen toimi siis Pirkkalan Keisarinviitassa) on se, että parkkipaikkaa voi olla hankala saada näin alennusmyyntien aikaan läheltä ja jos päätät ostaa koko kaupan tyhjäksi, kädet saattavat tulla hieman kipeäksi.

Oikein ihanaa, mukavaa ja hauskaa vuodenvaihdetta!
SHARE:

keskiviikkona, joulukuuta 28, 2011

Sonoroo!


Tulin vaan huikkaamaan, että joku on ollut niin kiltti, että sai pukilta aivan mahtavan & upean designradion keittiöön jamittamaan. No joo, en ehkä ole ollut ihan niin kiltti, että olisin tuon ansainnut. Mutta pukki on ainakin tosi kiva! :)

Oi ihana äänentoisto!
Hieman eri kuin vanhassa vitosen kelloradiossa.
Oi ihana ulkonäkö!
Sen vanhan kelloradion rotiskon olin ovelasti piilottanut purkkien ja purnukoiden taakse.

Kyllä nyt kelpaa radiota kuunnella ja mikä parasta, saa muzakit soimaan iPhonestakin - tai iPodista, mutta kuka nyt sellaista sitten iPhonen on kaivannut?! Katsokaas kun mulla pitää sitä musiikkia aina olla (en kestä hiljaisuutta).

Ja huomaattehan, että tätä kaunokaista pitää (= pitäisi) käsitellä silkkihansikkain sekä pyyhkiä tarpeen tullen myös mukana tulleella liinalla. Hienohelma Sonoro! :)
SHARE:

lauantaina, joulukuuta 24, 2011

Joulua!


Ihanan tunnelmallista, rauhallista ja ennen kaikkea iloista joulua teille rakkaat lukijat & blogikamut!

SHARE:

keskiviikkona, joulukuuta 14, 2011

Piparia purkkiin


Piparipurkkeja on tällä viikolla täydennetty mm. pähkinäunelmilla. Piparihiirellä alkaa olla paljon nakerrettavaa.

****

Muuten, joululaulut / niiden kuuntelu / laulaminen ei oo mun juttu. En saa niistä yhtään enempää tai vähempää jouluista mieltä tai tunnelmaa. Mielummin leivon piparini sen musan tahdissa, mitä normaalistikin kuuntelen. Mutta tämä biisi vei sydämeni! Tätä on kuunneltu meillä töissä jo marraskuusta asti. Paras!


Te kaikki joululahjojen kanssa kärvistelevät (allekirjoittanut mukaan lukien), siinäpä teille lahjavinkki!
Jaa mitenkä niin virtahepo ei muka olisi ihan hyvä lahja...? =) Verrattuna krokotiiliin tai sarvikuonoon...

Jouluista mieltä! :) 
SHARE:

sunnuntaina, joulukuuta 11, 2011

Se olis sitten sunnuntai - kolmas adventti. Ei pysty käsittämään. Joulu lähestyy pelottavalla vauhdilla. Miten musta tuntuu, että vasta oli elokuu...


Tämä viikko on ollut jotenkin ihmeellinen: mitään en ole saanut aikaiseksi, mitään ei ole huvittanut tehdä ja ärsyttää vaan. Ilman mitään erityistä syytä. Onks tää jotain joulunajan ahdistusta, hä?! Viikon kohokohta oli nätin sinisen emalimukin ja virkattujen lasinalusten löytyminen kirpparilta. Ja ekat hyasintit! Kuinka voikaan noin pikkuisesta (tai ei aina niin pikkuisestakaan) sipulista kasvaa noin ihana kukka. Rrrrrakastan hyasintteja! Just tolleen simppelisti esille laitettuna, ilman sen kummempia hörhelöitä.


Muutamassa blogissa näkyneitä paperitähtiä oli pakko pyöräyttää muutama. Sopivan simppeliä askartelua meikäläiselle (niin kuin sanoo ohjekin: Super simple paper stars). Nyt täytyisi vain virittää langat kiinni ja laittaa tähtöset kattoon roikkumaan. Tapetti oli paperina hyvä ja kynsiliima toimi hyvin, kun muutakaan liimaa ei löytynyt (lue: en jaksanut etsiä). =) Kuvassa näkyy muuten myös ne tuikkukipot, joista yhden "viskasin" sinne kaupan lattialle...



Kiitos taas kaikille kommenteistanne edellisiin postauksiin! Olette ihania!
Nyt tää alkais "nauttimaan" BB-finaalista... (huh, onneks loppuu) ;D

 Mukavaa viikkoa. Sii juu! =)
SHARE:

tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Ensilumi

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Lunta tuli vihdoin tännekin. Ainakin kaksi senttiä ;) Voi tätä valon määrää!
SHARE:

sunnuntaina, joulukuuta 04, 2011

Tunnelmia viikonlopulta

Hyvää sunnuntai-iltaa ja 2. adventtia!

Lauantaina nautin ihanasta auringosta (ei voi uskoa, että on joulukuu!), siivosin kuistin, virittelin ulos jouluvaloja ja istutin parit kukkasipulit - rautakangella (kiitos Risusydämen Marja erittäin toimivasta vinkistä!) ;)





Tänään päätin (jossain käsittämättömässä mielenhäiriössä) mennä Ideaparkiin. Pari muutakin oli päättänyt... Siinä vaiheessa, kun tiputin lasisen tuikkukipon kassajonossa lattialle ja kaikkien katseet kääntyivät minuun, hikikarpalot alkoivat valua otsalla ja mitta täyttyi. En muistanut edes ostaa sitä fööniä, jota menin alunperin hakemaan... niin kiire tuli. Kotona testasin Sannan lähettämän piparimuotin ja huomasin, että piparinleipomistaidoissani tuntuu olevan kehittämisen varaa. Jotkut piparit saivat hieman tummemman hipiän kuin toiset. Maku oli kuitenkin hyvä. Eikä ollut rasvaista :)



Huomenna onkin sitten taas "perjantai". Mukavaa viikkoa, voikaatten hyvin! ;)
SHARE: