sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2012

Sunnuntaisumpit

Aika jees tää kesäaika. En nyt tarkoita sitä viiden sentin räntälumikerrosta, joka oli yön aikana laskeutunut pihallemme. Vaan tätä valoa! Vielä illalla kasin jälkeen pähkäilin, meniskö pihalle ja pyöräyttäisi makkarat grillissä, vai mitä tekis. Juu-u, grillikausi on avattu (jo viime viikonloppuna)! Laiskuus ja sähköuuni kuitenkin voittivat tällä kertaa. Mutta käytännössä ja valon puolesta olisi siis ollut mahdollista... ;)




Sunnuntain herkutteluhetkeen kuului tänään vanha kunnon unelmatorttu. Hyvää, makeaa...
Silmänruoaksi pajunkissoja lasikuvun alla.

Oivallista kesäajan aloitusta kaikille. Ja heippa uudet lukijat - tervetuloa meille!

SHARE:

25 kommenttia

  1. Näiden kuvien katselun jälkeen tulin siihen lopputulokseen, että otan kutsusi ihan konkreettisesti. Älä siis ihmettele, jos ilmestyn ovesi taakse jonakin keväisenä sunnuntai-iltana hamuamaan unelmatorttua. ;) Itseäsi saat syyttää--liian herkullinen postaus teksteineen ja kuvineen kaikkineen!

    Sunnuntait ovat päivien aatelia. Silloin voi sallia hyppäyksen arjen yläpuolelle ja tehdä jotain tajunnanräjäyttävän yllättävää. Mikä olisikaan parempi tapa lopettaa viikko kuin itse tehty sunnuntaiaamiainen? Kiitos tästä. Tulen pian. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tervetulotoivotuksista ja hauska tavata :)

    Kääretorttu näyttää kyllä hyvältä...

    VastaaPoista
  3. On se ihmeellistä tosiaan, miten mua ei väsyttää enää ollenkaan samalla tavalla iltaisin.. nytkin vois hyvin vielä vaikka lakaista lattioita tai jotain.. :)
    Mutta eipä vaan.. konellakin sitä pitää istua, hyvänen aika! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, ei mulla kyllä tommosia ongelmia ole viime aikoina ollut ;) Onneks on intternetti ja blogit keksitty! Ei tarvi olla koko ajan puuhaamassa... =D

      Poista
    2. Mä olen mennyt ihan rikki. Iltaisin ois aina niin paljon kivaa tekemistä (mm. Blogipäivittämistä) että ei millään ehtisi nukkumaan. Sitten aamulla vannoo että tänä iltana kyllä menen ajoissa... Ja sama kuvio toistuu.

      Poista
    3. No joo... Tuohon ongelmaan törmää kyllä toisinaan. Siis pahuksen intternetti ja blogit! ;)

      Poista
  4. Älä muuta viserrä, tämä lisääntyvä valonmäärä on aivan mahtavaa! Tuntuu ihan oikeasti oudolta, kun illalla on valoisaa.
    Elämä, täältä tullaan!
    Nam näitä sinun kuviasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi elämän kevät! ;D Mistäköhän lienee tuokin sanonta keksitty...?

      Poista
  5. Onneksi olin just syönyt oikein chilistä pizzaa ennenkuin tulin sun herkkuvien pariin...olisin varmaan saanut hepulin :D

    Mä en tykkää koko kesäajasta!
    Tykkään siis valosta ja kesästa, mutta toi kellojen siirto on ihan hanurista, sotkee mun muutenkin niin kovin herkän unikoneiston ihan melkein kokonaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kellojen siirto on aina vähän hanurista. Tällä kertaa sillä tosin ei ollut muhun suurempaa vaikutusta - väsyttää tasaisen varmasti koko ajan... jee :/

      Poista
  6. Tää on kyllä aina niin petollista tulla katsomaan näitä sun kahvittelukuvia! "Onneksi" nyt on niin kiire, ettei millään ehdi leipomaan vähään aikaan.

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Hienot kuvat :) Makea torttu :) Ihana valo :) Wonderful life :)
    Mie taas nyt täällä vapaapäivänä lojun netissä ...mutta onhan tässä päivä aikaa vaikka sitten lakaista ;)

    VastaaPoista
  8. Kyllä, se koko ajan lisääntyvä valo on keväässä parasta! Tuntuu ihan sille, että itsekin heräilee talviunesta ja työntyy mullan alta esille kaikkien kasvien tavoin. Sitä suorastaa imee auringonsäteitä ja lämpöä itseensä! Grillikauden avaaminen ja keväiset metsäretket ovat myös ihan takuuvarma kevään merkki. ;) Toivottavasti maanantaisi on yhtä mukava kuin sunnuntaikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! Ja kuvat, mitä olen blogissasi käynyt kurkkimassa, ovat kuin jostain toisesta maasta, kun teillä on lunta niin paljon vähemmän kuin täällä. Mukavaa viikonjatkoa!

      Poista
  9. Ihania kuvia! Meilläkin paistettiin markkarat eilen- ja uunissa :)
    Pajunkissoja olen kaipaillut, meinaan ostaa niitä jos en mistään penkalta löydä. Lähistöllä ei niitä ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jotenkin tuo uuni kuitenkin näillä lämpötiloilla vie grillistä voiton... ;)
      Toivottavasti löydät pajunkissoja. Meillä päin tuntuu niitä kasvavan ihan jokaisessa pajun oksassa! Tasan ei mee... :)

      Poista
  10. Uih, unelmatorttua.... Nam! Niin ihana lueskella riemua pulppuavia päivityksiä kesäaikaan siirtymisestä. Koko Suomi herää pikku hiljaa talvihorroksesta, jei :) -Milla-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hieno tunne, kun talven "kärsimys" on ohi! :) Ja nyt onkin kiva häippästä täältä muutamaksi päiväksi, kun on luvattu jotain takatalvea... hui.

      Poista
  11. Ihanat pajunkissat ja kaunis kattaus. Löysin uudelleen blogisi, nyt pistin sen talteen ja linkkasin omastanikin, niin ei mene hukkaan jälleen ;)

    VastaaPoista