sunnuntaina, lokakuuta 07, 2012

Remppakuulumiset

Remonttireiskan nopea iltakatsaus: työmaalla kaikki hyvin :) Keittiön seinät on laudoitettu (kyllä vain... saa nähdä minkälainen latoefekti siitä vielä kehittyy) ja keittiön puulattia on hiottu ja kohta maalattukin. Pehtoorilla oli hiomisen kanssa tekemistä, sillä kittiä ei oltu lattiassa säästelty, mutta kyllä kannatti. Siitä tulee hyvä! Itse olen jatkanut arkeologisia tutkimuksia tulevassa makuuhuoneessamme (vanha odotushuone, joka edellisten asukkaiden toimesta on jaettu seinällä kahdeksi huoneeksi). "Upean" rusehtavan kukertavan muovimaton alta löytyi hyväkuntoista lautalattiaa, joka pienen hionnan ja maalauksen jälkeen on oikein kelpo lattia. Tapetointia olen myös harjoittanut - ensimmäistä kertaa elämässäni! Harjoittelin tosin nyt ensin pohjustustapetilla :)

Odotushuoneen toiseen osaan (josta mahdollisesti tulee lastenhuone sitten aikanaan) ei ole tarvetta vaihtaa tapetteja nyt heti alkuunsa - ovat sen verran neutraalit. Mutta eikös vain tullut kiva lattia! Maaliksi valikoitui nopean kuivumisen takia Betolux Akva. Tykkään hirmuisesti lattian pienestä röpöläisyydestä ja epätasaisuudesta - siis anteeksi - struktuurista ;)


Pihlgren & Ritolalta saamani tapettimallit ovat kaikki niin ihania, että arvatkaapa vaan osaanko päättää... Onneksi huoneita on, joten näistä voi ottaa monta ;) Yksi vahvoista suosikeista, jota ainakin tulee johonkin huoneeseen, on Ritva Kronlundin Juhannusruusu. Katsokaapa linkistä sisustuskuvat. Ihana...


Osa keittiön kaappien rungoista, ovista ym. tilpehööreistä haettiin viikolla. Siinä ne ovat sievästi nipussa paketeissaan ihanan persikkaisessa olohuoneessamme.


Toinen ihanan persikkainen huone (makuuhuone) on minulla työn alla... palaamme siihen.


Sattuneesta syystä en ole nyt oikein joutanut pyörimään blogimaailmassa. En ole ehtinyt vastailemaan ihaniin kommentteihinnekaan - kiitos ja anteeksi. Välillä yritän käydä kurkkimassa, mitä teille oikein kuuluu, mutta tosiaan kommentointi on nyt vähän vähissä. Nettiliittymäkin muutti jo uuteen osoitteeseen, vaikka varsinainen muuttopäivä on vasta ensi torstaina. Parempi kuitenkin niin päin. Niin ja juu, laskettu aika olisi sitten huomenna. Onneksi kenelläkään ei tunnu olevan asian kanssa kiire... Mä ajattelin kuitenkin muuttaa ensin! ;)
SHARE:

43 kommenttia

  1. Voi miten jännittäviä aikoja elättekään! Tsemppiä, tsemppiä ja tsemppiä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tässä hieman jo jänskättää, kun muuttopäivä lähestyy jne. Loppurutistus vielä ja sitten helpottaa. Kiitos kiitos kiitos! =)

      Poista
  2. Ihana seurata teidän remonttia! Tsemppiä odotuksen loppurutistukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Nyt alkaa tuntua, että voiton puolella ollaan. Pikkuisen kun vielä jaksaa painaa pari muuttokuormaa... =)

      Poista
  3. Kääk! Huomenna jo!! Huh, nyt jänskättää Sun puolesta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk! Onneksi mä en ehdi edes ajattelemaan koko asiaa :) Ai hittolainen, se hemmetin laukku, joka otetaan sairaalaan mukaan, täytyis varmaan pakata...

      Poista
  4. IIIIIhana toi eka kuva! Miten maltan odottaa lisää kuvia teidän upeasta talosta!!!! Ja vauva, nyt voit asua hyvin vielä siellä äidin massussa, että äippä ja iskä ehtii hoidella muuton ja vähän levätä. Nim. meidän kuopus syntyi vko 42+1 ja hyvin meni

    VastaaPoista
  5. Piti vielä mainita, että jos vaan tuntuu yhtään luonnolliselta, niin kokeile kantoliinaa hyvällä opastuksella. Pystytte vaavin kanssa vaikka mihin ja oli minusta ainakin huippujuttu. Kädet vapaana, mutta vauva lähellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, vauva sai terveisesi ;) Vko 42 sopisi vallan mainiosti, mutta katsotaan kuinka käy... :)
      Löysin kirpparilta ihan käyttämättömän kantoliinan. Pakettiin kuului hyvät kirjalliset ohjeet ja oikein dvd:kin. Mielelläni sitä käytän, jos vaan vauvalle sopii :)

      Poista
  6. Tapettivalinnat noista olisi itsellekin mahdottomia. Onneksi teiltä löytyy huoneita! Ah, kylmät väreet tulee kun miettii miltä lopputulos tulee näyttämään! :)) Odottaen siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tapettien valinta kyllä vaikeata... mutta niin ihanaa :) Tapetoiminen itsessään ei ole yhden illan perusteella suosikkihommaa, mutta varmaan siinäkin harjaantuu...

      Poista
  7. Ihana lattia ja kauniita tapetteja. Nuo persikatkin on kyllä aika mageet...

    VastaaPoista
  8. Hyvä, että pysyy kiireisenä niin ei ehdi tuskastua odotukseen. Sisko ehti käydä vielä Ikeassa matkalla sairaalaan vesien mentyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, tuohonhan voisi tähdätä! Toivottavasti sattuu olemaan auki ;D

      Poista
  9. Vitsit, että näyttää hyvältä! Betolux on ihan huippuhyvännäköistä.
    Ihme, että jaksat vielä huhkia. Itellä oli yhtä tuskaa viimeiset kuukaudet. :)

    Ja älä huoli siitä kommentoinnista, sit kun taas kerkiää on hyvä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olemme kyllä itsekin huipputyytyväisiä Betoluxiin. Tämmöiseen kiireaikatauluun se oli paras - ja melkeinpä ainoa vaihtoehto. Välillä täytyy vähän huilia ja lepuuttaa turvonneita jalkoja, mutta muuten onneksi jaksaa melkein normaaliin tahtiin. Ihanaa!

      Poista
  10. Remppailuintoa sinne! Ja arvaat varmaan että täälä odotellaan lopputulosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Toivottavasti pääsen pian näyttämään paikkoja :)

      Poista
  11. Huoh, talosta tulee upea...! Aika letkeellä asenteella saat olla varustettu, kun vastasyntyneen putkautat maailmaan tuonne rempan keskelle! Hih :)
    Lattia (siis se joka on kuvissa jo valmis) on ihana!
    Mutta MIKSI ihmeessä te nyt noista persikkaisista eroon haluatte?? Eikös se parketti-imitaattimuovimattokin ole kerrassaan hehkeä??!! ;)
    Sä olit mun unessa viime yönä...weird, I know..mutta mikä vielä omituisempaa, sulla oli vaalea lyhyt tukka! Tai no, ehkä kaikista imotuisinta tässä se, ettei olla ikinä ees livenä (kai) nähty heh ;D
    Muksaa loppuodotusta ja kivaa remppaviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tästä hyvä tulee! Pikkuisen on tekemistä parketti-imitaattoreiden ja persikoiden kanssa, mutta kyllä tämä tästä... Olenhan mä varmaan aika letkeäluontoinen, kun en pahemmin stressaa, onko vauvanhoitopistettä vaiko ei... ja toisaalta luotan, että ehdin semmoisen vielä jossain välissä vääntämään... heh. Saas nähä.

      Voi hassu, hauskat unet sulla!!! =D

      Poista
  12. Juhannusruusu on ihana! Meillä tulee sitä yläkerran vieraskammariin ainakin, ellei isäntä lämpene laittamaan omaan makkariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Makkariin vähän sitä itsekin ajattelin, eikä pehtoorikaan onneksi vielä protestoinut ;)

      Poista
  13. Juhannusruusu on ihana. Meillä on sillä tapetoitu koko makuuhuone ja pidän siitä todella paljon. Värinä vaaleansininen pohja ja valkoiset ruusut.

    VastaaPoista
  14. Kyllähän se vaavi nyt tajuu, että "Hima kuntoon eka;)))"...
    Tuo Lukko-tapetti on vaan niin hieno --kadun sitä päivää, kun annoin miehelleni periksi ja suostuin toiseen tapettiin.
    Onnea matkaan vauvan kanssa -- mä kyllä voisin tän tyypin jo ulkoistaa.
    T,Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, niin just! ;D
      Voihan nenä, miten sä nyt sillä tavalla menit antamaan periksi tapettiasiassa?! Onneksi Lukko tuntuu olevan meillä yksi pehtoorinkin suosikeista ja siitä ei tarvitse kiistellä. Toivotaan, että saat sitä vielä johonkin ujutettua :)
      Kiitoksia. Koitahan jaksella itsekin - ei ole kauaa enää :)

      Poista
  15. Kuulostaa hyvältä!!En malttais oottaa kuvia valmiista!:)
    Joko siellä on jakaannuttu?! <3

    VastaaPoista
  16. Oisko jotain ulkokuvaakin, että pääsis fiilistelemään... Kysyy Espoo.

    VastaaPoista
  17. Iiihanaa, kiva nähdä remppapäivitystä! Ja Juhannusruusu-fanaatikko täältä voi kertoa, että meillä odottaa Toijalassa lasti kammariin tulevaa ruusua ;)

    VastaaPoista
  18. Kärsimättömänä ja hieman peloissaankin kun ei päivitystä näy. Toivottavasti Teillä kaikilla kaikki hyvin?
    T.vakikävijä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin täällä, huolissani, mutta pääasiassa kärsimättömänä käyn monesti päivässä katsomassa joko olisi päivityksiä..
      t. toinen vakilukija

      Poista
  19. Tosi upee lattia ! Ihania hetkiä uuteen kotiin, Take it easy :)

    VastaaPoista
  20. Hei kaikki! Poika syntyi eilen ja molemmilla kaikki hyvin :) Muuttosuunnitelmat eivät osaltani menneet ihan nappiin, mutta onneksi oli apuvoimia ja ennenkaikkea urhea pehtoori, (joka voisi saada tällä kohtaa virallisesti tittelin asemapäällikkö. Palailen jahka kotiudumme sairaalasta!

    VastaaPoista
  21. Onnittelut pienen pojan johdosta! :) Jännityksellä odotan teidän remppakuulumisia, kirjoittele kunhan ehdit. Tutustu nyt ensin rauhassa uuteen tulokkaaseen. :)

    -Marjaana
    http://pilviraitti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  22. Onnittelut Teille. Hienoa että kaikki hyvin.Nyt ihan rauhassa kotiutukaa.
    T.vakikävijä

    VastaaPoista
  23. Voi, onnea kovasti!

    VastaaPoista
  24. Onnea!! <3 Mä oon kans käyny täällä kuulumisia kärkkymässä ja aavistelinkin että nyt on vauveli maailmassa!Ihanaa! <3

    VastaaPoista
  25. Voi oersus! Mää oon odotellu postausta ja täällä sää ilmoittelit " takaoven"kautta!!!
    Aikast roppakaupalla onnea, myös asemapäällikölle!!!!

    VastaaPoista
  26. Oikein paljon onnea teille kaikille ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista
  27. Voi tavaton kun on valloittava tuo Voitto. Omani ensimmäinen jo kohta 20 v. mutten ole unohtanu kuinka ihana on vastasyntyneen tuoksu. Mieleenpainuvia hetkiä Teille.
    T.vakikävijä

    VastaaPoista