perjantaina, tammikuuta 11, 2013

Kaappiasiaa - vaihteeksi :)

Tämä erikoinen virastoon vivahtava tai jopa hieman asemahenkinen vaatekaappi herätti mielenkiintoni syksyllä paikallisella kirpparilla. Kaupat tehtiin, mutta tähän asti kaappi on asustanut autotallin puolella. Tällä viikolla sain sen vihdoin sisälle - ja tykkään kovasti. Kaappi kätkee sisälleen Voiton vaatteita ja meikäläisen hamstrausmentaliteetin tietäen, pian paljon muutakin. Kaappeihin on NIIN helppo tunkea kaikkea pois silmistä… Onko muilla samoja paheita? :)




SHARE:

35 kommenttia

  1. Komea on kaappi! Juu, kaapit ja laatikot ovat käteviä, mutta ei ole niin kauhean kivaa yrittää suursiivota muutaman kerran vuodessa omia "tunkemisia"... Mukavaa viikonloppua!

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Suursiivous, mikä se on...? =) Olen myös huomannut, että muutto säännöllisin väliajoin pakottaa siivoamaan kaapit ja komerot. Mutta sitä en ehkä enää halua... ;)

      Poista
  2. No ei tietenkään ole! Älä nyt hoopoja kysele :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä vähän pelkäsinkin, että yksin olen ongelmani kanssa ;D

      Poista
  3. Pähee kaappi! Noita ei oo vanhassa talossa koskaan liikaa! Ja ne on aina täynnä... Terkut Dusselista, ennallaan oli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Vielä mahtuu ja löytyy paljon tavaraa sinne tungettavaksi. Jaa ennallaan oli, hyvä hyvä. Oli siis onnistunut reissu! =)

      Poista
  4. Tuotanoin, miten oot malttanut pitää kaapin autotallissa?!! Hieno on ja sopii teille nii hyvin.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin mutku... joskus jotkut asiat tuppaavat jäämään ja paikkaakaan ei tähän mennessä MUKA ollut =) Olen iloinen, että sain sen nyt viimeistään turvaan autotallista.
      Kivaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  5. Jaa kaappiongelmia vai? No eeeeei, ei varsinkaan Lillassa :D

    Normaalisti muuten tämäkin asunto missä asustelen on tarkoitettu kahdelle.....nissähän se toinen pitäis tavaroitaan ja vaatteitaan? :D

    Kyllä teillä on viehättävän näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappiongelmia? Ei voi olla... ;) Heh, tulikin tuosta mieleen, että meilläkään kun ei tuota kaappitilaa kauheasti ole, asemapäällikön vaatteet ovat edelleen "sievästi" jätesäkeissä yläkerrassa. Ja muutosta on sentään, niin mitäs siitä nyt onkaan... kolme kuukautta!! =)

      Poista
  6. Waude, ihan älyttömän hieno kaappi. Ihanan erillainen! Missäs kirppiksellä sä oikein käyt näitä mahtavia löytöjä tekemässä? Meillä päin ei oo ikinä kirppiksillä mitään kivaa...

    ps. Teidän Voitto on aivan ihana pojan pallero! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä löytyi Viialan nahkatehtaan kirpparilta (silloin kun siellä vielä oli jotain...). Pari hyvää vakikirppariani on muuttunut hiljattain ja tuntuu, että löydöt ovat vähän kortilla näillä kulmilla. Jos jotain haluaa löytää, pitää melkein suunnata Hämeenlinnaan.
      Voitto-pikkupallero kiittää! Tänään hän täyttää 3 kk! :)

      Poista
  7. Heh heh, ai onko kyseisiä paheita, no on ja kaikki kaapit pullollaan! Ihana kaappi muuten.
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mitenhän siinä niin pääseekin käymään... ;) Kiitos!
      XX

      Poista
  8. Komea kaappi!Ja istuu hyvin huoneeseen vaikka värikin on erikoinen.Jos onnistuisin saamaan itselleni tuollaisen aarteen niin asentaisin siihen vielä jonkinlaiset jalat.Et viittis vilauttaa niitä aarteita tuolta sisältä... ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, väri on tosiaan aika erikoinen, tuommoinen kellertävä ja ikkunasta tuleva valo vielä lisää keltaisuutta. Mut mie tykkään ;)
      Kiitos mahtavasta ideasta! Tuli heti mieleen, että jostain kun löydän vanhat isot pyörät, laitan ne jaloiksi ja sen jälkeen kaappia on myös helppo siirrellä! =) Auh, en taida sisältöä viitsiä vilauttaa. Tai nythän se pitäisi tehdä, jos aikoo, sillä vielä on suht koht siistiä... katsotaan ;D

      Poista
    2. Isoja pyöriä juuri itsekin ajattelin.Kiitos vielä mahtavasta blogistasi jota juuri olen alkanut seuraamaan :) Omassani vielä opettelen alkua :)http://uuttavanhaalainattua.blogspot.fi/

      Poista
  9. Kiva kaappi, ottaisin itellenikin! Kaapissa säilyy asiat ja tavarat, joita ei halua näkyville :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Miten hitsissä sitä tavaraa kertyykin...? Mutta ei kai kaikki tavarat voi olla niin nättejä, että niitä haluaisi pitää esillä :)

      Poista
  10. Ai että onko... voi pitäisi ehtiä myymään sinne kirpparille useammin... meilläkin on oranssi metallikaappi, tykkään kovasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, kadehdin ihmisiä, jotka saavat aikaiseksi mennä myymään kirpparille yms. Onneksi sentään nykyään on noita FB-kirppareita, joihin saan silloin tällöin aikaiseksi laitettua tavaraa ja vaatteita myyntiin ;)

      Poista
  11. Hyvältä näyttää! Mäkin syksyllä löysin takkahuoneeseen pukukaapin kirpparilta (30e)!! Noi on niin hienoja!

    Ps. Mainitsin sun blogin omassani, toivottavasti ei haittane. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen otettu maininnasta - ei todellakaan haitanne :) Kiitos, ihanainen. :)

      Poista
  12. Hei, Hauska löytö! Itse rehasin tänään autotallista sisälle kaksi hiljan ostamaani 50-luvun senkkiä,jotka ovat juuri samanlaista koivunväriä kuin omasikin.Mahtaako omasikin olla 50-60 luvun vaihteesta?Jotkut varmasti pitävät erikoisena, mutta tuo väri sopii tosi hyvin mustan kanssa! nykyään liikaa maalataan huonekaluja valkoiseksi tai mustaksi. Juuri puunväri tuo syvyyttä sisustukseen!ja tällaiset löydöt tekevät persoonallisen ja mielenkiintoisen kodin! Teillä on kivan näköinen koti, persoonallinen oma tyyli!Tykkään:) terv. Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Veikkaisin, että kaappi voi hyvinkin olla 50-60-luvulta. Kirpputorin pitäjä ei tiennyt, mistä on peräisin - olisi ollut hauska tietää. Olen samaa mieltä noista maalaushommista. En millään raaski maalata näitä oikeasti vanhoja huonekaluja. Uudet tai mallia "kellastunut mänty", ovatkin eri asia ;) Kiitos kommentistasi! =)

      Poista
  13. Aivan ihana blogi sinulla! Ja myös uskomattomia löytöjä olet tehnyt kirpputoreilta, niinkuin tuo kaappi :) myös kyselisin niinkuin jo aiemmin joku kysäisi, että millä kirppiksillä käyt Tampereelle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! :)
      Tampereella tuli vierailtua useasti Nekalan ja Hatanpään kirppareilla. Nyttemmin ovat lopettaneet tai vaihtaneet nimeä/omistajaa. Vähän harvassa ovat kirpputorit, joilla käyn Tampereella (tällä hetkellä). Sammon kirppis silloin tällöin, Radio- ja Koivu-Kirppis harvoin, Bonuskirppis vielä harvemmin... Olen keskittynyt enemmän Etelä-Pirkanmaan (Akaa - V-koski) ja Hämeenlinnan suuntaan ;)

      Poista
  14. Kaappi on u-p-e-a! <3 Ois kelvannu mullekkin!:)
    Puunväri on just hyvä,oon itekki nyt ihastunu sellaiseen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Kyllä oikeanvärinen puu toimii vaan, ei siitä mihinkään pääse :)

      Poista
  15. Kiva kaappi! Puinen versio pukuhuonekaapista? Nekalan ja Hatanpään kirppisten loppu oli kyllä sääli... onneksi on vielä Pyynikin osto- ja myyntiliike!

    VastaaPoista
  16. Hieno kaappi...oikeinko on puinen...upea!
    Muutenkin teillä on niin kaunista ja valoisaa...:)

    VastaaPoista