sunnuntaina, tammikuuta 20, 2013

Pullaa poskeen

Nyt on tammikuu. Se aika vuodesta, kun on aloitettu uusi terveellinen elämä, kuntokuuri ja laihdutetaan oikein urakalla. Vaan ei täällä! En tiedä, mikä mua riivaa, mutta makeanhimo on aivan hirmuinen ja mun tekee mieli PULLAA! Mä en ikinä syö pullaa, koska en edes liiemmin TYKKÄÄ pullasta! Pah, nytpä tykkäänkin :D Johtuuko tää hormooneista vai mikä mut on saanut pullaa himoamaan?

 
Onko se nyt paha, jos pari kertaa viikossa tekee korvapuusteja "pienen" satsin ja syö niistä puolet saman tien...? Mutta onhan tän loputtava, kun imettäminen loppuu. Muuten olen konkreettisesti pullaposki ;D


Pullantuoksuista sunnuntaita!
SHARE:

31 kommenttia

  1. aaah...ihana tuoksu!
    Perjantaina minullekin tuli hirveä leipomisvimma, tein marcarpone-vadelmapiirakkaa, tiikerikakkua, savulohipiirakkaa ja saaristolaisleipää...
    Minä en voi syyttää edes hormooneja, sen täytyy johtua tammikuusta!
    Ihanaa sunnuntaita sinne aseman koko väelle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai tammikuustako se johtuukin... ;) Ihanan kuuloisia ja takuulla hyviä leivonnaisia siellä on taas taiottu. Vanhaa kunnon tiikerikakkua tekisikin mieli. Pitäisköhän tehdä... :)

      Poista
  2. Minä syytän juurikin serotoniinitason laskua, joka on myös ihan tutkittu juttu vähänkin "kaamosmasennuksen" raskauttamilla henkilöillä :) Ja siitä syystä makeanhimo saattaa lisääntyä. Valoisina kuukausina kun tämmöistä mussutushimoa ja väsymystä ei juurikaan ole. No, helmikuun jälkeen taas helpottaa ja onneksi itse ainakin saan mahdolliset lisäkilot aina pois - olisi huolestuttavaa jos niitä ei saisi, kertyisi hurjasti vuosien saatossa :)

    Jahans, lähtiskö pannukakkukahveille näin sunnuntai-aamun iloksi vaikkapa.. ;)

    Hyvännäköiset nisut sielläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaamosmasennuksen raskauttama...hih, hyvä termi ;) Saas nähdä miten käy helmikuussa - jatkuuko himo vai laantuuko. Oi, pannukakkua! Ja hilloa... nam!

      Poista
  3. No niin, nyt tahtois korvapuusteja. Itseasiassa kun mä leivon korvapuustini gluteenittomana ja se on vähän hankala saada onnistumaan niin ei tule paljo leivottua.. Äitini keksi salaisen reseptin korvapuustin onnistumiseen, ostin sille jo joulukuun puolessa välissä leivontavärkit, eikä pullia ole vieläkään näkynyt. Liekö pitänee mua jollain pullattomalla.... :) Pullantuoksu tulee tänne asti.. *jääkaapille kurkistamaan jäikö eilistä pekaanipähkinäpiirakkaa...* ei hyvä sekään.:D Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johan nyt on kumma juttu, jos värkit on hommattu eikä pullaa kuulu! =) Gluteenittomien pullien tekeminen onkin varmaan ihan oma tieteenlajinsa. En ole koittanut kuin kerran yksiä suolaisia piirakoita ja taikinan kanssa sai olla aika tarkka, ettei hajonnut.
      Toivottavasti pekaanipiirakkaa oli jäljellä! :)

      Poista
  4. Ihania puusteja, nam. Minäkään en ole aloittanut mitään kuuria enkä tehnyt uudenvuoden lupauksia, kun ne ei mulla koskaan pidä pitkään. olen herkkusuu ja tuntuu että välillä ryöstäytyy käsistä. pitäis oikeesti alkaa pitämään herkkulakkoa:)

    VastaaPoista
  5. mmm, syö vaan ja nauti elämästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep... Eilen piti leipoman omenapiirakka, mums mums :)

      Poista
  6. Ihania korvapuusteja, nam! Nauti huoletta, tuo on pieni pahe. :)

    VastaaPoista
  7. Mulla tapahtui kuule ihan sama ilmiö kun lapsi oli syntynyt;pullaa, keksejä, pullaa.....ja keksejä. :D Se kyllä väheni vähän imetyksen loputtua ja ois saanut vähäntyä vielä enemmänkin,koska kilot eivät suinkaan vähentyneet :D

    Mutta kyllä pullaa pitää saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että muilla on samoja ilmiöitä :) Mä vähän pelkään, että tää jää ikään kuin päälle... mutta ei murehdita sitä nyt. Aloitetaan taistelu kiloja vastaan imetyksen jälkeen... ehkä ;)

      Poista
  8. Moikka,
    NAM! Mä leivoin mun uudella "keittiöavulla" juuri kans herkkuja ja kaikki män jo...
    Voitolle myös terkkuja! Mä mietin muuten jatkuvasti kuumeisesti niitä yksiä hyllyjä siltä yhdeltä kirppikseltä..muistako? Varmaan jostain vanhasta koulusta ja niissä oli ne koukut myös. Hitsi, niistä saisi hienot keittiöön, kun putsaisi... KÄÄK, en uskalla mennä käymään siellä, kun muuten tulen niiden kanssa ulos sieltä!!
    Mene ja osta ne pois!
    Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka moi
      Mäkin haluaisin "keittiöavun"... =) Sillä tulisi varmaan vieläkin paremmat leipomukset ;D
      Ai että muistanko!? Arvaa jäikö ne mullekin kummittelemaan ja olen miettinyt, että mihin niitä voisi hyödyntää. Pitäisikö käydä hakemassa pois sillä periaatteella, että joskus tarvii? Voi että...apua ;) Voihan se olla, että mun täytyy niitä käydä hypistelemässä, kun tulen sitä lamppua hakemaan ;)

      Poista
    2. Juu - ostaosta! Ne on upeat - keittiön ylähyllyinä olis hienot! Tekee ihan mieli repiä nuo omat yläkaapit irti;)..
      Käydään kurkkaan, kun tuut:) - tule pakulla varmuuden vuoksi...
      Terkkuja!

      Poista
    3. Hihii ;) Jooooooo! Perjantaina tai ens viikolla alkuviikosta, jos sulle sopii ;) Täytyykin kysyä, miten paku joutaisi... Voi apua... Terkkuja sinnekin! =)

      Poista
    4. Perjantai käy hyvin:) Alku viikko on aikamoista säätöö, kun on Hugon ekat rokotukset://.. Tule Tule:)!

      Poista
  9. Ekaks...teidän Voitto on ylisöpö!

    Ja tokaks, anna mennä vaan sitä pullaa, aito luonnontuote ja auttaa näillä pakkasilla kaikkiin vaivoihin, v***tuksesta paleltumiin. Ja jos ulkoilee, voi pistää lämpimän pullan pöksyihin :)

    Haa haa, mun jutut on taas ihan sunnuntaita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Se on niiiiin söpö, että olisin kyllä tehnyt aikasemmin, jos olisin tiennyt, että noin söpö voi joku olla! ;D

      Kiitti vinkistä pullan suhteen - täytyykin kokeilla. Tossa olis pari kuivahtanutta yksilöä jäljellä, jotka olis mikrotuksen jälkeen varmaan ihan käypää lämmikettä =)

      Poista
  10. No voi jee, nyt mullakin alkoi hormonit-mormonit jyllämään pullan perässä! :D

    VastaaPoista
  11. Piru vie sun kanssa, nyt mullakin on kokoajan pulla mielessä!

    VastaaPoista
  12. Vastaukset
    1. Ja keksit. Ja piirakat... ja kaikki muut leivonnaiset =)

      Poista
  13. Niin on herkullisen näköistä, että;)))
    Pitäisiköhän minunkin opetella leipomaan pullaa?????

    Minulla on sinulle blogissani pieni haaste;)

    Terkuin, Frida

    VastaaPoista