keskiviikkona, maaliskuuta 06, 2013

Olohuoneen mööbleeraus

Voi vitsi, että olen tyytyväinen! Pyörähdettiin äitini kanssa olohuoneessa ja sen seurauksena mööpelit löysivät uusille paikoilleen. Kumpikin istuksi operaation jälkeen tyytyväisenä nojatuolissa/sohvalla ja huokaili, että onpas kiva :) Näinhän sen olisi pitänyt olla alunperinkin...








Ihanaa keskiviikkoa! Täällä paistaa aurinko! =)
SHARE:

39 kommenttia

  1. Täälläkin paistaa! Kauniita kuvia. Ihana narsissi! Onko se perunanarsissi? Ne tuoksuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt täällä ei enää paista! ;D Hirvee myrsky ja mylväys alkoi...
      Jep, perunanarsissipa hyvinkin. Ja tuoksu on ihana. Tykkään kovasti!

      Poista
  2. Tosi kivan näköistä! Tapettirempalla ei ole mitään kiirettä, kun osaa järjestellä näin sopivasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kyllähän sillä vähän kiire jo olisi, mutta pakko myöntää, että uuden järjestyksen myötä tapetit ärsyttävät vähemmin. Kohtahan mä jo tykkään niistä ;D Heh, not!

      Poista
  3. Ihastuttava sekametelisoppa! Ja se on ehdottomasti se POSITIIVINEN sekametelisoppa! Niin kodikas ja rento! :) Tuolla hengailisin niin mielelläni! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kaunista! Kyllä mäkin viihtyisin tuolla!

    VastaaPoista
  5. TYKKÄÄN!!! Täällä on ihan älykylmä tuuli ja sataa lunta:/ Sekameteliä meilläkin, se on mielenkiintoinen tyyli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiitti!! No jooh, täällähän alkoi kauhea myrsky melkein samoin tein, kun olin tolla auringolla elvistellyt... ;)

      Poista
  6. Hyvältä näyttää! Ja voi vitsi noi teidän tilat on hulppeet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vaan. Tilaa on, mutta miten näitä mööpeleitäkin vaan kertyy... Tänään tuli taas uusi lasti asemapäällikön isältä ;)

      Poista
  7. Napakkaa menoa siellä ;) ja sää valittelit viime viikolla energianpuutteesta? Mitähän tapahtuu kun saat sen takas?!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juuh, pakkohan se on vähän tsempata, kun äitimuori on kaverina :) Ei sitä sun Tarmoos kuitenkaan vielä oo näkynyt. Odotellaan... ;)

      Poista
  8. Oi miten viihtyisältä teillä näyttää, upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Jos tässä vielä tämän kevään aikana saisi noita pintojakin kuntoon :)

      Poista
  9. Hyvä on!
    On muuten hassussa paikassa olohuoneessa tuo katkaisija. Meilläkin on ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitti!
      Katkaisijan paikka juontaa juurensa siitä, että sen vieressä on ollut oviaukko keittiöön - silloin muinoin, kun huone oli asemapäällikön asuntona. Vähän on hassussa paikassa... Veikkaisinpa, että siirtyy, kun pintoja aletaan aukoa ;)

      Poista
  10. Voi kun teillä on niin kaunista! En lakkaa ihailemasta tuota tunnelmaa joka tulee vanhoista tavaroista.Kunpa olisi enemmän neliöitä itselläkin.vaikka ei se tunnelma synny tällaiseen -90-luvun taloon pelkillä tavaroilla,tarttis uuden,vanhan talon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Noh, hmm, nää meidänkin muovimatot ja tapetit on suoraan sieltä 90-luvun alusta ja "hiukan" ristiriidassa mööpeleiden kanssa. Mutta ehkä sitten joskus palaset loksahtavat lopullisesti paikoilleen... Pidetään peukkuja, jos vaikka saisitkin sen uuden, vanhan talon! =) Sitä paitsi, olethan sä onnistunut luomaan vanhan talon tunnelmaa teille. En olisi arvannut ollenkaan 90-luvun taloksi sisäkuvien perusteella.

      Poista
    2. Kiitos :)
      Muovimatto ja muovitapetti -90-luvulta,ah niin rakastan niitä... :)Niitähän repisi ihan ilokseen pois jos alta paljastuisi hirsiseinää ja tiiltä mutta lastulevyä..
      No ihan tyytyväinen olen että pinnat on nyt kuitenkin hiukan ehostuneet,apukeittiön kimppuun nyt käydään.Asennan vanhan, vesieristeenä toimivan muovimaton päälle kelluvana uuden,shakkiruutuisen maton :) Laatoitus olisi ollut liian iso urakka.Että sen verran myönnytystä muoville :)

      Poista
  11. IHANA!! täällä voi vaan kuolata sun kotiasi :)

    VastaaPoista
  12. Rymsteeraus on hyvä harrastus :) Kaunista tuli

    VastaaPoista
  13. hihi, täälläkin huushooleerattu olkkaria tällä viikolla :) Hyvältä näyttää siellä! Niin paljon kaikkea ihanaa ihailtavaa..
    Ja täälläkin paistaa aurinko jo ties kuinka monetta päivää ja asteet nousseet jopa 15! Tosin viikonlopuksi joku on mennyt povaamaan kylmempää ja jopa lunta! En kyl tarttis enää...Himottas jo siirtyä uloskin sisustelemaan...
    Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpäs onkin - hyvältä näyttää sielläkin. Voi kunpa täälläkin olisi jo +15 astetta... huoh. Tahtoo ulos kuopsuttelemaan maata! :)

      Poista
  14. En ole perinyt äitini halua jatkuvasti siirrellä huonekaluja paikasta toiseen, mutta kauniin "huushollin" te olette saaneet aikaan! Hyvää naistenpäivän iltaa sinulle!

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei meilläkään ole tuota "vikaa" suvussa. Vanha järjestys jäi muuttomiesten jäljiltä oleilemaan melkein viideksi kuukaudeksi ja koko tämän ajan olen miettinyt, että joku mättää... Nyt saatiin asia korjattua! :)

      Poista
  15. Kivalta näyttää. Helppo ja halpa tapa saada uutta ilmettä kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ihan huippua, kun on mahdollisuus vaihtaa mööpeleiden paikkaa. Aiemmassa talossa se ei ollut mahdollista, kun oli sen verran pienet huoneet.

      Poista
  16. ihan lyhyesti- SAANKO MUUTTAA TEILLE? t.NITOJA

    VastaaPoista