keskiviikkona, kesäkuuta 05, 2013

Pystyssä taas

Huh hellettä! Viime syksynä olin sitä mieltä, että emme tarvitse paviljonkia, kun meillä on terassikin. Vanha paviljonki jätettiin uusien asukkaiden "iloksi", mutta sittemmin tämä aakeelaakee piha kuitenkin osoittautui niin aurinkoiseksi, että joku katos ja keidas oli pakko saada. (Ja kun se terassikin on täynnä rakennusromua...). Eipä muuta kuin Saksan eBay auki ja paviljonkia etsimään. Samalta myyjältä, jolta kolme vuotta sitten hyvällä menestyksellä ostin paviljongin, löytyi ihan samannäköinen. Tilasin, valitettavasti. Oli meinaan kolmessa vuodessa laatu pikkasen heikentynyt... Tämä uusi on semmoinen pilipalipaviljonki, että epäilen mahtaako pysyä kasassa kuukauttakaan. Ensimmäinen rajuilma kun pyyhkäisee yli, katto löytyy varmaan viereisestä järvestä. No, tällä mennään, mutta myyjälle lähti kyllä semmoinen tulikivenkatkuinen vuodatus ja negatiivinen palaute, että saa tuntea piston sydämessään. Valitettavasti kun huono laatu ei ollut tässä ostoepisodissa se ainoa miinus. Mutta ei niistä sen enempää. Hyvältähän tämä keidas (kuvissa ainakin) näyttää - ja nautitaan sen minkä kestää... ;D




Verhoja ja lattiaa tuo kaipaisi kipeästi, mutta jotenkin nää ilmat eivät ole inspiroineet kaupoille...;)

Hei, muistakaahan osallistua arvontaan.
Mä meen takaisin pihalle! Nauttikaa paahteesta! =)
SHARE:

19 kommenttia

  1. Kivan näköinen keidas! Toivotaan, että pysyy kasassa :)

    VastaaPoista
  2. Onpa se IIIIISOOOO - ja viihtyisä!!
    Toivottavasti ei lähde tuulien mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se nyt niiiiiin iso ole :) Viihtyisyydestäkään en vielä niin tiiä, mutta pikkuhiljaa sisustellaan kun toimintakyky mahdollisesti helteiden loputtua palautuu... Nyt olen niin lamautunut, että huh ja puh. Tuulta ja ukkosta juuri odotellessa ;)

      Poista
  3. Ai kun ihanan näköinen teltta! :)
    Toivottavasti et joudu sitä onkimaan järvestä :/ Trombit on kyllä semmosia että kun kohalle sattuu niin vie jopa pienet lapset mennessään.Että Voitollekin pallo jalkaan :)
    Oikeesti meidän naapurissa tuuli nakkasi pikku poikaa kerran monta metriä ja silmäkulma auki...Meiltä tuuli vei pressuautotallin.Siinä taas teiniä hävetti aamulla kun iskän autotalli selällään pihan perällä =D ja kaikki romut levällään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!
      Eilen jo yritti pieni trombinpoikanen viedä kattoa mennessään. Narutin sen maahan kiinni. Nyt jännityksellä odotetaan, ettei tule iso paha trombi ja vie meitä kaikkia mennessään :(
      Heh, on teiniä mahtanut hävettää ;D

      Poista
  4. Ihanan iso kesä keidas teillä on :)

    VastaaPoista
  5. Hienolla tuo kuvissa näyttää! Harmi kuitenkin, jos laatu on huonontunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo... oli kyllä varsinainen pettymys, mutta toivotaan, että kestäisi edes jonkun aikaa.

      Poista
  6. Hienolta näyttää paviljonki. Me kyllästyttiin Jyskin halpiskatosten jatkuvaan korjaukseen, kun tuulet niitä riepotteli jatkuvasti, ja nyt keväällä mies rakensi sitten ihan puusta katokset terassille. Säädettiin katto vähän vedenpitävästä kankaasta ja nyt kestää. (ainakin toistaiseksi) PItäiskin laittaa niistä kuvia blogiin.
    Mutta joo, tuollaiset alueet tekee pihaa musta tosi viihtyisäksi ja ihanahan niissä on istuskella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuullostaa niin hyvältä! Kyllä mäkin jonkun pitkäaikaisemman viritelmän haluaisin, jahka tässä piha alkaa muotoutumaan oman näköiseksi...

      Poista
  7. Ihanan iso keidas!
    Toivotaan lempeitä tuulia ja aurinkoisia kelejä lisää:)

    VastaaPoista
  8. Kaunis paviljonki ja sisusteet :) uusi lukijasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia... Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! =)

      Poista
  9. Eipäs oo koskaan tullut mieleenkään tilata ebaysta mitään isompaa. Mitä kaikkea muuta oot sieltä ostellut? Saksasta tilattiin kahvinkeitin mut muuten mun ostokset on ollu ihan pikkujuttuja.
    Toivoitaan että paviljonki pysyy pystyssä!Hieno on ja iso!:)

    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut paviljonkien lisäksi vanhoja lamppuja ja kaikenlaista sälää vaatteista ja kengistä mm. tuoleihin... Isäntä sieltä on shoppaillut pölynimurista maaliruiskuun... ;) Ostaisin varmaan enemmänkin, mutta suurin osa myyjistä ei toimita Suomeen. Tyhmät ;D)
      Teltta on nyt sen verran hyvin narutettu maahan ja laitettu painot kulmiin, että aikamoinen trombi saa olla, jos sen vie =)

      Kivaa viikonloppua sinne myös! <3

      Poista
  10. Ihanalta kesäkeitaalta näyttää, jospa onkin vahvempaa tekoa kuin tuntuu...
    xx

    VastaaPoista