sunnuntaina, lokakuuta 13, 2013

Tänne sitä tapettia!

Hyvinhän siellä maltettiin odottaa ;) Tässä nyt sitä tapettia vihdoinkin.

Yhdestä väliseinästä jätettiin laudat näkyviin ja ne maalattiin valkoiseksi. Toinen väliseinä levytettiin ja maalattiin kalkkimaalilla harmaaksi. William Morris -tapetit ovat kahdella ikkunaseinällä. Onhan tuo aika kukikasta ja näyttävää, melko kaunista ja rohkeaa, ehkä hiukan jopa päräyttävää... vai mitä? :)




Tänä aamuna näytti tältä. Yöllä maalattiin lattia ensimmäisen kerran ja nyt odotellaan maalin kuivumista. Sitten toka veto (oletetaan että kolmatta ei tarvita), jalkalistat paikoilleen ja se on siinä! Mä pääsen VIHDOIN SISUSTAAAAAN! Tuuletusta =)


SHARE:

64 kommenttia

  1. Tuleepas kaunista:)! Aivan ihana lattia ja tapetti myös! Vasta löysin blogisi ja täytyypä lueskella enemmänkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Oikein mukava, kun löysit tänne - tervetuloa :)

      Poista
  2. Aivan mahtava! Mäkin suunnittelen laittavani yhtä morrisin tapettia aulaan. Sinne kun vois laittaa jotain näyttävää.
    Sä pääset pian remontin parhaaseen vaiheeseen, mihin mäkin pääsen pian pojan huoneessa. Se sisustaminen on niiiiin odotettu hetki.:) mitä maalia teillä on lattiassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tätä hetkeä on niiiiin odotettu, tiedäthän ;D Tosin nyt multa jää kyllä monta hyllyä, taulua ja karttaa turhaksi, kun eihän noita tapetteja vaan voi peittää ;)
      Lattiassa on Sateenkaarivärien Vanhan ajan lakkaöljymaali. Ihan mielettömän hyvä maali, josta jää todella hieno kiiltävä pinta. Ja kuivuu nopeasti. Suosittelen!

      Poista
  3. ou mai gaad! uppeeeeeeee!!! siis ihanan romuromanttinen. sopivasti kaaosta ja harmoniaa,väriä ja värittömyyttä. TYKKÄÄN!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks!!! =) Vähän tää kaaos ja tyylien sekamelska hirvitti ja jännitti, mut enköhän mä ne hallitse... Kiva kun tykkäät, niin miekin ;D

      Poista
  4. No tässähän tapauksessa tiesi että kun hiukan jaksaa odottaa on se sen arvosta. Uuuujeeaa ku upeennäköstä. :)

    VastaaPoista
  5. Ja sit niinkun niin superhieno ettei mitään rajaa! Ja ihanan ilmava valkoisela lattialla. Mä niin kadehdin noita sun m3!!!! Paitsi tietty lämmityskustannuksissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista vaan. Kyllähän tuo valkoinen lattia "kättelee kaupan kuntoon" ;) Jooh, meidän lämmityskustannukset eivät tosiaankaan ole kadehtimisen arvoiset... Lämmitysasioista täytyykin varmaan tässä joku kerta avautua. Meillähän on tuo helvetinkoneeksi nimetty pellettitakka tässä olo-ja ruokahuoneen välillä - ja se on niin ruma pömpeli, että oksat pois. Mutta tilalle on kohta tulossa astetta kauneempi värkki. Siitä siis myöhemmin lisää ;)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä itsestäkin tuntuu tosi hyvältä, kun rohkenin näin rohkeaan tapettiin. Päivä päivältä näyttää omaan silmään paremmalta :)

      Poista
  7. ihan huippu ! täydellinen sopisointu :) loistavasti sopii valkoiset huonekalut tapettiin ! ei voi kuin onnitella !

    VastaaPoista
  8. Upea tapetti! Tulee todella kaunista :)

    VastaaPoista
  9. Wau!!! Lopputulos nappi! Tapetti on minusta ehdottomasti hienon rohkea valinta. Niin rohkea, että harva samaan rohkeuteen pystyy. Voit olla ylpeä valinnastasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen tosi ylpeä ja mielissäni siitä, että rohkenin. Näyttää se nyt vaan niin hyvältä =)

      Poista
  10. Wuhuu!! Tuuletuksia! Aivan mahtavan näköistä :)

    VastaaPoista
  11. Tulipa pähee! Tosi raikkaan näköinen, ainaisten valkoisten seinien sijaan! Nappiin osuit(te) tapettivalinnassanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja nyt kun lattiat ovat valkoiset, tapettikin raikastui entisestään ja valinta tuntuu niiiin oikealta =) Happy!

      Poista
  12. Aivan tajuttoman kaunis tapetti! Ja valkoinen lattia viimeistelee huoneen.. Niiiin upeeta on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Valkoisen lattian kanssa tapetti on kyllä niin kaunis. Joka kerta hämmästyn itsekin, että onks tää mun olohuone?!! =) Hyvää kannatti odottaa ;)

      Poista
  13. Ooooo! Onnea että pääset sisustamaan:)!!! Kaunista.

    VastaaPoista
  14. Ihan mahtava!!!! Nappivalinta nuo tapetit. Ja AAAAAAH(!) tuota lattiaa. En malttais millään oottaa, että saatais omakin lattia maalatuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tsemppiä odotukseen! Kyllä täälläkin "pari kuukautta" tätä hetkeä on odotettu... ;D

      Poista
  15. Tosi ihana tapetti! Sopii hienosti vaalean lattian ja katon pariksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Valkoiset lattiat ja katto kyllä kruunaavat koko paketin ;)

      Poista
  16. Aivan törkeän hieno ihana upea. Tekisi mieli aikaistaa oman talon tapettien vaihtoa tämän kuvan jälkeen mutta ei voi... on tärkeämpiä asioita ensin listalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihan törkeesti ;D Jooh, se on semmoista, että tylsät = tärkeät asiat tuppaavat mennä monesti näiden tyylijuttujen edelle meilläkin... ;)

      Poista
  17. Minen saa edes kommenttia aikaseksi kun sahaan edestakaisin vaan ihailemassa :D
    Se on hiano!!!?
    Ja niin oiva valinta kuin ikinä, siinä on just sitä tatsia mitä pitääkin, eikä yhtään lälly!! Hakkaa muuten juhannusruusun mennen tullen. Paitsi Lillassa :)

    Katselin jo ylempiä kuvia, että jaahas, kohta on sitten lattian vuoro - mutta sehän olikin jo!
    Kohta sitten nähdä ihan valmista huonetta, eiks joo? Pian, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sahaa sahaa vaan! =)
      Oon äärimmäisen tyytyväinen, kun tajusin alkaa katselemaan tapetteja Englannista sillä silmällä. Vaikka kuinka yritin suosia paikallista ja kahlasin kaikki mahdolliset "Juhannusruusut" läpi, mikään ei vaan kolahtanut. Niin kuin tämä :)
      Voi että, toivottavasti jonkun tason valmista huonetta saisinkin pian näytille. Voi mennä tovi...

      Poista
  18. Voi että, näyttää ihan mielettömän hienolta. Sulla on todella tyylitajua - kaikki matsaa yhteen niin jännällä, kiinnostavalla tavalla - juuri mun makuuni. Se tekeekin tästä blogista yhden mielenkiintoisimmista!

    VastaaPoista
  19. Siis niin ihana!!! Mahtava!!!
    Tulen kyllä katsoin pian!

    VastaaPoista
  20. Kertakaikkisen upea yhdistelmä!Vaikka en periaatteessa kukkatapeteista tykkää niin tässä kombossa morris ei edes näytä kukkatapetilta :D Oon onnellinen sun puolesta <3

    Teillä on ilahduttavan paljon pistorasioita.Lisäsittekö niitä jossain vaiheessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän juuri hassua onkin, etten minäkään ole mikään hullu kukkatapettifani ja olen suosinut tähän saakka pelkistettyä linjaa seinien suhteen. Ja nyt sitten tämä! Mutta tuntuu ja näyttää hyvältä =D Kiitos, ihana <3
      Jep, meillä asuu yksi pistorasiahullu... mähän vetäisin suvereenisti jatkojohdoilla valot lamppuihini sun muihin, mutta hyvähän se on ettei tarvitse... ;D)

      Poista
  21. Toi teidän tuolijengi on ihana! Ja tapetti.. ooh..

    VastaaPoista
  22. Mahtava, mahtavampi, mahtavin!! Tykkään tapetista, ihanan päällekäyvän runollinen, tuoleista, uudesta lattiasta, ikkunoista, penkistä ja arkuista, mitä en teiltä ottaisi?!

    ~ Piia Anneli / annelivia

    VastaaPoista
  23. Oi oi, kyllä silmä taas lepää! Täydellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, Iris. Joka päivä (mitä tässä nyt on ehtinyt kotona olemaan) hämmästyy itsekin sitä, kuinka hyvä tästä tulikaan ;D

      Poista
  24. On kyllä ihanan koristeellinen tapetti!

    VastaaPoista
  25. Todella kaunista ja aivan mahtava tapetti!! Tykkään ihan täysillä kuten ihan kaikesta muustakin teillä.

    VastaaPoista
  26. Tapettisi on upea, hankin itsekin kauan kuolaamani Morrikset mökille pikkuiseen huoneeseen yhdelle seinälle ja olen tyytyväinen. Vinkkinä, että kannattaa ostaa suoraan Englannista nettikaupasta, niin säästää monta kymppiä verrattuna esim. Seinäruusun tapetteihin, vaikka päälle tulevat toimituskulut.

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari! Ja onnittelut sinullekin Morriksesta ;)
      Hintatietoisena (=köyhänä remontoijana) tilasin toki tapetit suoraan Englannista ;) Sieltä löytyy muutamakin pulju, joista tapetteja saa ostettua huomattavasti halvemmalla kuin Suomesta ja kun ostaa useamman rullan, eivät toimituskulut todellakaan ole pahat (eikä ne kyllä muutenkaan mielestäni olleet). Ensin tilaamani mallipalat toimitettiin parissa päivässä ja tapettitilauksessa kesti n. viikko. Ei huono ;)

      Poista
    2. Juuri näin! Säästin 50e parin rullan tilauksesta, vaikka päälle tulivat nuo toimituskulut. Ei mikään huono diili. Käyn aina välillä vilkaisemassa noita sinun Morriksia vain siksi, että niitä näkee niin harvoin kenenkään seinillä... Kivaa viikonloppua! :-)

      T. Sari Puumulista

      Poista
  27. Kaikki on niin hirmuisan kaunista! Tapetti aivan mahtava!

    VastaaPoista