sunnuntaina, marraskuuta 03, 2013

Ja tänään näytti tältä

Samoissa nurkissa pyöritään kuin viimeksikin, mutta huomaatteko eron? No joo, eihän noita voi olla huomaamatta ;) Käsittämättömän hienot ja hulppean kokoiset kattolamput kotiutuivat meille tällä viikolla. Lamput löytyivät hurrrrjan pölykerroksen alta Hotelli Victorian varastosta ja minähän näin niissä heti kauneuden ja potentiaalin. Muistattehan, kun vinkkasin teille kivasta hotellista Tampereella? Näin kiva hotelli siis on kyseessä ;) Mutta hei, turha kuitenkaan kysellä näitä lamppuja enää Victoriasta. Ne menivät jo - eivätkä muutenkaan valitettavasti kuulu huoneen hintaan ;D

Täytyisi tehdä keikka höyläämölle, sillä leveämpi karmilista loppui kesken heti kättelyssä. Nyt kun ruoka- ja olohuoneessa on enää pari hassua kohtaa (näkyvät juuri näissä kuvissa - plääh!), joista listat puuttuvat, alkaa se kummasti pistää silmään. No, kuvitelkaa ikkunan ympärille samanlaiset listat kuin olkkarin ikkunoissa =)






Keväällä Ikeasta ostamani Tårnby-matto pääsi vihdoin olohuoneen lattialle. Päätin, että ennen kuin muovimatoista on päästy eroon, en sitä lattialle laita - periaatteen vuoksi ;) Sitten googlettamalla matosta löytyikin hämmentäviä kommentteja ja huonoja kokemuksia, kun matto oli himmentänyt jonkun kiiltävän parketin tai laminaatin ja jättänyt lattiaan jälkiä. Olin ihan että mitäs nyt, mun ihanaa kiiltävää lautalattiaanihan ei mikään matto pilaa! Ostin koko maton alle liukuestehuopaa, jonka pitäisi ehkäistä ikävät ilmiöt. Toivotaan, että auttaa...

Pyhäinpäivät, halloweenit, kekrit - mitä näitä nyt on - on vietelty täällä kotona laiskotellen. Ei ollut kurpitsoita, ei oranssia, ei edes mitään spesiaalihyvää pöperöä. Jotenkin ei nyt vaan ole ollut mielenkiintoa moisiin "hömpötyksiin". Ehkä ensi vuonna... =)
SHARE:

71 kommenttia

  1. Jösses, on kyllä hulppeat! Noista ei saa edes silmiään irti (puhuiko se jotain jostain matoistakin). On komeet, nyt oon kyllä vähän (paljon) kateellinen. Mutta onnellinen puolestasi, totta kai :) !
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattoi se ohimennen mainita jotain jostain matosta... ;)
      Kiitos! =)

      Poista
  2. Toinen toistaan kauniimpia huoneita.

    VastaaPoista
  3. Paljon kauniita värejä ja silti ilmavaa... Ihana koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon. Olen itsekin vähän yllättynyt, kuinka "värikästä" meillä nykyään onkaan. Aiemmin ollut paljon värittömämpää... =)

      Poista
  4. No jopas!! Mutta miten ihmees sä sinne hotellin varastoon päädyit? No oli miten oli, mielettömän upeet on lamput! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kaikkeen sitä ihminen saattaa päätyä ;D Suhteilla... =)

      Poista
  5. No jo on hienot lamput löytyny! Ja kyllä valkoiset lattiat ovat tosi kauniit!

    VastaaPoista
  6. Sulla on kiuule spesiaalihyvää tuvan täydeltä!
    Ihan älyttömän hyvännäköiset valaisimet, ne sopii teille kuin nakutettu. Ja muutenkin....tuo tunnelma, ai että!!
    Mä kuule kutsun ensi kesänä itseni kylään katsomaan ihan livenä ☺

    TyKKääN ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitto kun silmänruoalla voisi elää. Nyt meinaan alkaa itsekin jo aika tyytyväisenä katsella ympärilleen. Kaikkien näiden kuukausien jälkeen... ;)
      Tervetuloa - anytime! <3

      Poista
  7. Kaunista, tunnelmallista ja herkkää. Ihana koti!

    VastaaPoista
  8. Eihän näitä kuvia voi kattoa voihkimatta! Ja maailman upeimmat lamput ovat kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihki ihan rauhassa vaan, jos siltä tuntuu. Ei kukaan kuule kumminkaan... ehkä ;) Kiitti hei!

      Poista
  9. Kyllä teillä vaan passaa..ihana on tunnelma ja kaunis huusholli ;) ja lamput on upeat!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä passaa, mutta kyllä tätä on odotettukin. Kärsivällisyyttä on koeteltu... ;) Kiitos!

      Poista
  10. Näyttää mahtavalta! Ja lamput on ihanat, rakastan kaikkea mihin liittyy tarina :) Ja tähän liittyi ihana tarina :D

    VastaaPoista
  11. Oletpas löytänyt upeat valaisimet, huippu ihanat! :) Teillä on muutenkin kaunista ja ihanasti tuo ruokailuryhmä ns.vinosti huoneessa, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kaikenlaisiin sitä törmää kun tarpeeks vanhaks elää... ;D Mustakin tuo pöytäryhmä on hauska tuollalailla vinossa. Isännän idea ;D
      Kiitos paljon kommentista!

      Poista
  12. Sinulla kodissa on kyllä huipputyyli ja lamput on hulppeenhienot!

    VastaaPoista
  13. ja vielä: saako näitä upeita inspiskuvia kerätä pinterestiini?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, totta kai! Laitoinkin niitä nyt sinne omalle "Current home" -boardille :) Ole hyvä vain :)

      Poista
  14. Kyllä on upeeta.
    T. Äippä

    VastaaPoista
  15. No olipas sulla kyllä melkoisen hyvä erikoispalvelu hotellissa, kun sai lamput kaupan päälle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo... tai sitten saattoi olla vanha tuttu asialla ;D

      Poista
  16. Ihan mielettömän kaunista! oi ja voih! Ruokailyryhmä on ihan täydellinen kaikessa epäsymmetrisyydessään tuossa keskellä. Tykkään niin!

    VastaaPoista
  17. Niin on kaunista että!
    Mulla lähti tänä vuonna Halloween-mopo aivan käsistä niinkuin parista postauksesta ehkä huomaa.... ;) Päivähoidon ja koulun myötä e on meille kotiutunut, lapsille se on jännästi tasavertainen juhla muiden kanssa vaikka meille aikuisile uutta ja tuonti-hömpää. Oisiko lie opettajille helppo juhla kun on uskonto-vapaata aluetta?
    No, itse olen vastustelut unohtanut ja heittäytynyt mukaan iloitteluun, mutta karkin kerjäämiseen on tiukka ei-linja. :)
    Mukavaa marraskuuta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Lapsille halloween on kyllä varmasti mieluinen juhla. Ehkä meilläkin juhlitaan sitä muutaman vuoden päästä innoissaan... ;D

      Poista
  18. Voi vietävä, niin on mahtavat: lamput, tapetit, kalusteet, matot, kaikki. Ihan huikea tyylli. Olen kai ennenkin sanonut ja sanon taas :))

    VastaaPoista
  19. Mä nauran täällä vedet silmissä kun todella eka ajatus oli Sinä ruuvimeisseli kädessä jossain hotellin katossa kurkottamassa :)))) Onneks uudelleen luku paikkas käsityksen...Mageet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, se oliskin ollut aika hyvä... ;D)) Joo, tylsää. Ihan olivat varastossa "odottamassa" mua ;)

      Poista
  20. Oi, näyttääpä valaisimet ihanille! Ja mikäs hotelli se olikaan..? Ovat vielä hämillään respassa, kun lampunhakijoita lappaa ovesta siään ;) Täytyy kyllä ihastella näitä kuvia, nuo tapetit ovat niiiiiin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, eivät ehkä olisi respassa ihan ns. kartalla ;D Kiitoksia - olen kyllä itsekin aika tyytyväinen tapettivalintoihin ;)

      Poista
  21. Upeaa! Teidän kodin täytyisi ehdottomasti olla Suomen kaunein koti-kilpailussa mukana. :) Olisi joskus mahtavaa päästä ihailemaan teidän kotia tv-kameroiden välityksellä tai ihan livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, älähän nyt... olen ihan hämilläni. Tervetuloa livenä, telkkarin välityksellä nou nou =D))

      Poista
  22. Onpas mageat valaisimet! Wow.

    Meillä on tuo sama matto olkkarissa ja ekat 2-3 kuukautta siitä irtoaa sellaista pientä hiekanmurua runsaasti maton alle. Eli ahkeraa imurointia alussa ja se matonalushuopa on oikein hyvä laittaa sinne!

    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!
      Niistä matosta irtoavista roskista ja murusista juurikin luin netistä ja ajattelin, että alushuopa auttaa varmastikin siihen, etteivät muruset kuluta suoraan lattiaa. Kiitti tiedosta! =)

      Poista
  23. Vautsi vau mitkä lamput. Ihan mahtavat katseenvangitsijat. Teillä on niin kaunista siellä joka nurkassa. Ei ole kaikki työ mennyt hukkaan. Saatte olla ylpeitä aikaansaannoksistanne.

    VastaaPoista
  24. Ihanat valaisimet kertakaikkiaan!!
    Ihania kuvia, teillä on kaunis koti. ♥

    VastaaPoista
  25. Kyllä täällä on taas huokailtu...IHANA KOTI!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnuElina. Minä huokailen sun tulevasta reissusta... ;)

      Poista
  26. No huh, hah ja hei, upeita näkymiä :). Lamput niiiin hienot!

    VastaaPoista
  27. Meillä on ikävä kokemus eteisen lautalattiasta (maalattu valkoiseksi) rospuuttokelien takia laitoin siihen eteisen maton eli sellaisen missä kumipohja - ja nyt se pinta on siitä muuttunut eri väriseksi (kellastunut) ja on niin vaarallisen liukas, että voisi luistella. Nyt vain odotan inspistä,että hion ja maalaan uudestaan ja laitan vanhan kunnon räsymaton siihen..muovimatto olisi kätevä eteisessä , mutta taitaa tehdä saman:/ tympi kyllä- onhan tässä tienkin se etu, että entä jos vaihtais eteiseen väriä - valkoinen on muualla ja tykkään eniten-- mutta oisko eteisessä sitten vaikka joku sävy- ei niin kaikki näkyis..näitä elämän vaikeita mietintöjä;) ps .sinulla on todella kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts! Toivottavasti mulle ei käy samoin ;) Tää alusmatto on tosiaan huopaa, joten sen EI PITÄISI aiheuttaa lattialle mitään "erikoisefektejä". Eteiseen sopisi varmaan harmaa (joko vaaleampi tai tummempi, maun mukaan). Siinä ei näkyisi kurakaan ihan niin hyvin, ehkä... ;)
      ps. Kiitos!

      Poista
    2. harmaata mietin itsekin - valkoinen osoittautunut juurikin eteisessä hankalaksi, mutta muualla senkin edestä helppo..mustakin ois makee -mutta siinä voi myös näkyä kaikki - tai sitten ei ;)

      Poista
  28. Teidän koti on Suomen kaunein koti!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii, ei kai nyt sentään, mutta ihanasti sanottu ;) Kiitos <3

      Poista
  29. siis voijettä ! noihin kuviin uppoutuu ihan totaalisti !!! nuo lamput on kyllä mahtavat! kuola valuu täällä päässä ;)

    VastaaPoista
  30. Täällä on kyllä niin paljon kauniita toisiinsa sointuvia yksityiskohtia. Tepastelen nauttien, Kokonaisuus hurmaa!
    Lamput sopivat niin mallikkaasti, ettei toisista olisi väliä:) Hyvä kun laitoit ajoissa maton alle liukuestehuopaa, sillä olisihan se ollut kaamea järkky, jos ja kun olisi kaunis lautalattia mennyt joksikin sellaiseksi minkä sen ei todellakaan soisi menevän.
    Mukavaa jatkoa hyvän mielen kanssa:)

    VastaaPoista
  31. IHANAT lamput ja ihanan rauhallinen tunnelma, kertakaikkisen ihana koti! Huokaus :)

    VastaaPoista
  32. Ennenku kunnolla kerkes sisäistää tekstisi, kävi mielessä ajat kun mun vanhemmat vielä yöpyivät sillon tällön (eli todella harvoin) hotellissa. Muisteltiin sitä kauan (itse asiassa edelleenkin) kun isä oli niin tohkeissaan shamppoopullon ja hammastikkujen nappaamisesta hotellihuoneesta mukaan. Eli voinko kertoa isälle että nykyään hotelleista saa viedä valaisimetkin kotiin, mikäli ne on semmoiset kun tytär tahtoo!:D Heheee. Joo elikkä aikaa näistä hotelliyöpymisistä on ehkä semmoiset kymmenen - kolkyt vuotta!

    Mutta sitten käytin ajatusta, olihan vähä tylsä noin. Piti vielä maksaa? :D Ihan huikeen hienot.

    VastaaPoista
  33. Onpa teilla kerrassaan hurmaava ja hauskannäköinen koti! Ihana :)

    VastaaPoista
  34. Jaksan aina vaan ihailla noita retronojatuoleja, aivan mahtavat :) Muutenkin kokonaisuudessaan hieno koti teillä!

    ~ Piia Anneli / annelivia

    VastaaPoista