torstaina, helmikuuta 20, 2014

Ostohyvitys.fi - silkkaa säästöä

Olette varmaan törmänneet blogimaailmassa Ostohyvitys.fi -postauksiin. Hiukan skeptisenä ihmettelin niitä aikani, mutta sitten minuunkin otettiin yhteyttä ko. firmasta ja sain sen varjolla aikaiseksi tutustua palveluun. Ensin ajattelin, että en lähde tämmöisiin "humputuksiin" mukaan, mutta kas kummaa, niin se itse itselleni pukema takki vaan kääntyi ;) Enää en ihmettele, miksi niin moni bloggaaja on lähtenyt yhteistyöhön. Tämmöisille tarjoushaukoille kuin minä tai muuten paljon nettikaupoista shoppaileville Ostohyvitys.fi -palvelu on aivan loistava! Jos/kun joka tapauksessa ostaa tuotteita netistä, miksi ei samalla kerryttäisi ostoksista itselleen rahaa takaisin?

Ostohyvitys.fi -verkkopalvelusta löytyy kauppoja laidasta laitaan; Finnish Design Shop, Room21, Sokos, Prisma, Apple, Asos, Urban Outfitters, Royal Design… vain muutaman mainitakseni. Palveluun liittyminen on ilmaista ja kun kirjaudut Ostohyvitykseen ja teet ostoksia palveluun liittyneistä verkkokaupoista, kerrytät samalla rahaa Ostohyvitys-tilillesi. Sieltä bonukset tilitetään omalle pankkitilillesi, kun niitä on kertynyt vähintään 15 euroa.

Nyt kun klikkailet itsesi tämän linkin kautta ostoksille Ostohyvitys.fin tarjoamiin verkkokauppoihin, saat ostokset tehtyäsi suun makiaksi eli Fazerin sinisen suklaalevyn! Menkää jo, älkääkä olko yhtä nuivia kuin minä! ;)

Itse mietin tovin, mitä kivaa hommaisin. En ole pitkään aikaan ostanut mitään "turhaa", joten päätin vähän hemmotella itseäni. Iso villahuopa on ollut haaveena ja nyt nakkasin semmoisen ostoskoriini. Pellavalakanoita mietin myös, mutta siirsin niiden hankintaa vielä hamaan tulevaisuuteen. Tein 163 euron arvoiset kaupat ja hetken päästä sähköpostiini tuli viesti, jossa minulle kerrottiin, että "tienasin" ostoksistani 6,55 euroa. Ihan jees - hyväksytään :D


Postaus on tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa.
SHARE:

10 kommenttia

  1. Ihan samanlaiset ennakkoluulot oli mullakin, mut täähän onkin ihan loistojuttu! :)

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli tuo joskus kauan sitten ja olin jo lähtemässä mukaan, itseasiassa läksinkin mutta en sitten koskaan tehnyt postausta.....vedin vissiin herneen nenään kun bloggari toisensa perään teki samaan aikaan ja mulle alkoi tulla jotain hlvetin spämmiä...liittyikö asiaan vai ei, en tiedä...
    Ja totesinpa, että kun mä shoppailen, niin mä shoppailen, en minä muista minkään tietyn linkin kautta mennä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että ne spämmit olis siihen liittynyt, mutta totta, että itsekin olen ihmetellyt tuota, kun niin monessa blogissa mainostetaan samaan aikaan... Palveluhan on hyvä ja idea erittäin viksu, mutta sehän siinä just on, että ex-tempore ostaja (=sinä) ei muista mennä verkkokauppoihin tietyn portaalin kautta. Harkitseva tarjoushaukka (=minä) sen sijaan ehkä muistaa ;D

      Poista
  3. Nonniin.Minäkin oon kääntämässä sitte vissiin sitä samaa takkia...:) Mut käännetään vaan,voihan sen kääntää sitten takaisin.

    VastaaPoista
  4. Löysin tänne blogiisi viime viikolla Hyvää ja kaunista -blogin kautta. Seikkailin tämän linkkisi kautta kaupoille ja löysin uuden kevätlaukun itselleni, jee :) Olen siis jo viikon käynyt täällä lukemassa juttujasi ja ihailemassa kuvia. Kirjoitat niin kivasti, että taitaa olla aika liittyä ihkaoikeaksi lukijaksi :) Teksteistäsi tulee hyvä mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Aava, lämpimästi tervetuloa ja kiitos tosi kivasta palautteesta. Tulipas tosi hyvä mieli :)

      Poista
  5. Terveiset täältä Varsovasta, oli ihan pakko laittaa tähän kommenntti joka ei liity millään lailla päivitykseesi, vaikka se onkin kaikin puolin hyvä päivitys. Sain ystävältäni Suomesta Kotiblogit-lehden ja siinäpä oli kolmen lukemani blogin kotikuvia...teidän kodistanne nuo kuvat olivat todella upeita, mukavaa oli nähdä sinut siinä porukassa...ihana muuten tuo väsymätön remppamies edellisessä postauksessa :-)) Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista