sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2014

Kelit kohdallaan

Pääsiäisen vietto on sujunut meillä leppoisasti. Herkuttelua, pihahommia ja remontointia. Pientä sairastelua, niiskutusta ja yskimistä. Parasta kaikessa on ollut ehdottomasti, kun olen saanut nukkua aamuisin pitkään - tänään jopa puoli yhteentoista! Tästä harvinaisesta herkusta on kiittäminen mummia, joka on reippaasti herännyt herra touhukkaan kanssa aamuseiskalta.

Tänään ei tuullut juuri lainkaan ja keli oli enemmän kuin kohdallaan - auringossa rapiat + 30. Viljelylaatikot on siivottu uusia kylvöksiä varten. Pikkupuutarhurin toimet kyllä hiukan arveluttavat, mutta eiköhän hänestä vielä jotain kehity... ;)


Aurinkoista pääsiäisen jatkoa!
SHARE:

27 kommenttia

  1. Hei täälläkin juur istutuslaatikoita tänään laitoin :) Mukavaa pääsiäisen jatkoa. Blogiasi on kiva seurata, vaikken lie ole aiemmin kommentoinut (?)..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lavakaulukset ovat niin näppäriä viljelylaatikoita =) Tänään kun iskin kaikki siemenpussit pöydälle, tajusin, että mun täytyy varmaan "pystyttää" pari lootaa lisää... Onneksi viime keväältä on muutama ylimääräinen kaulus jemmassa.
      Oot sä varmaan joskus käynyt kommentoimassa (?) :) Kiva ku kävit nyt(kin)!

      Poista
  2. Onpa paljon sinivuokkoja, meillökin niitä pihassa jokusia kasvaa, mutta ei tuommoisia määriä. Kivoja kevätkuvia ja suloinen pikkupuutarhuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon mahtavan sinivuokkorinteen bongasin, kun ajoin siitä autolla ohi. Piti pysäyttää auto ja käydä nappaamassa kuva ;) Omalla pihalla kukkii noin neljä sinivuokkoa :) Ehkä ne siitä leviävät (viime vuonna istutin)...

      Poista
  3. Auringossa +30? Asutte vissiin jossain päiväntasaajan liepeillä :D
    Täällä oli + 18 ja neljän tunnin (golf)pelikierroksen jälkeen naama punottaa ja kuumottaa siihen malliin, ettei paljon oo peiliin katsomista.
    Ihanaa kun on vapaata ja auirnko paistaa ja saa nukkua, jos nukuttaa. (Ihan tohon puol yhteentoista en enää pysty, koska vanhat ihmiset tuppaa heräämään aikasin ;))

    Mieletön sinivuokkomeri ja toimelias pikkuherrapuutarhuri <3. Ja kiva kun löysit mun uuteen kotiin kans. On mulle tärkeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kärpästen määrästä päätellen olemme erittäin lähellä päiväntasaajaa ;) Ihan mahtavaa, kun tokkuraisia kärpäsiä tipahtelee juomiin ja leivonnaisiin. Piristää mukavasti muuten niin leppoisaa ja rentoa iltapäivää :)
      Sinivuokkomeri ei ole meidän, herra puutarhuri on ;D
      Tottakai mä löysin sun uuteen kotiin - oonhan harrastanut nuorena suunnistusta. Sitten kerran eksyin ja se harrastus jäi. Ei siitä sen enempää. :)

      Poista
  4. On kyllä säät niin hellinyt nyt pääsiäisenä! ♥
    Ei sisällä haluaisi pahemmin olla lainkaan, kun ulkona niin mielellään touhuilee. Tätä on niin odottanut! Saa olla ulkona, linnunlaulua kuunnelleen, siivoilla pihaa ja valmistautua kesään. Ihanaa, ihanaa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tämä niin ihanaa aikaa!! Soundimaailma ulkona on aika mieletön, kun mustarastaat lurittelevat, kurjet ja joutsenet huutelevat, lokit kirkuvat ja kaikenmaailman pikkulinnut melskaavat. Melkoinen konsertti =D

      Poista
  5. Ihania fiiliksiä! Täälläkin lootat odottavat salaatteja ja sinivuokot kukkivat pihassa. Kivaa pääsiäisen jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa ja aurinkoista pääsiäisen jatkoa sinne myös! Toivotaan, että huomenna saadaan nauttia yhtä upeista keleistä :)

      Poista
  6. Annukan kommenttiin viitaten: tää vanha ei kyllä herännyt aikaisin :D (10.20!! En edes muista koska viimeksi!) mutta lasketaaks nukkumaanmeno aikaiseksi kun se oli 01 ja jotain...?
    Sinivuokkomeri on ihana, se on rakas lapsuudenkukka -niitä kerättiin yleensä äitienpäivänä! Eli taidetaan me vähän aikaisessa tosiaan olla tämän kevään kanssa. Mikä ei ole huono juttu ollenkaan! Vielä kun kesä jatkuis jonnekin lokakuulle....vai onks se jo liikaa pyydetty??

    Hurmuri on säilyttänyt suloiset poskensa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sillä nukkumaanmenoajalla voi olla jotain tekoa...;) Meilläkin nuo nukkumaan menemiset venähtää perus-remppaöinä yhteen-kahteen ja muina iltoina kahteentoista, joten ei ihme, että ei liiemmin napostelis aamuseiskalta (tai aiemmin) herääminen. Koskahan sitä oppis?
      Ollaan me kyllä vähän aikaisessa tänä vuonna. Näihin aikoihin on normaalisti lapioitu viimeisiä lumia tontilta veks =D

      Mihinkäs hurmuri poskensa hukkaisi :)

      Poista
  7. Minäkin näin sinivuokkoja pääsiäisenä.Käskivät puhaltaa pilliin.Eivätkä ottaneet kyytiin vaikka kuinka manguin...

    Sulle sitte uni maistuu.Olisiko joitain velkoja :) Meilläpäin sanotaan että nukkuminen on homojen hommaa niin en sitten ole viittiny paljon yli kuuden koisia =D

    Tällä huumorisävytteisellä kommentilla toivotan yhtä ihanaa pääsiäsen jatkoa kuin tähänkin asti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, oot sie semmonen huumornainen <3 Tosi tylsiä sinivuokkoja, kun eivät kyytiin ottaneet!!?

      Poista
  8. Ihanan keskittynyt ilme teidän pikkupuutarhurilla, hyvä siitä vielä tulee! ;) Meillä Helga-papukaija on älyttömän kiinnostunut kaikista istutustöistä ja haluaisi koko ajan tulla pureskelemaan multapaakkuja, tutkimaan ruukkuja ja työkaluja tai maistelemaan noita pikkutaimia. Saapahan nähdä, kuinka moni niistä selviää kesään asti ja tuottaa jotakin muutakin maisteltavaa kuin lehtiä ja hentoa vartta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On nää pikkuapurit kyllä ihan parhaita :) Oli sitten kyseessä lapsi tai jokin eläin - aina niistä on yhtä paljon apua... ;D

      Poista
  9. Ihanan kesäisiä kuvia! Ja nuo sinivuokot <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan kesäisillä ilmoilla meitä on kyllä nyt hellitty. Parhautta :)

      Poista
  10. Ai kuin teillä on jo kevätpuuhat ulkona hienosti menossa, tarvis kyllä minun saada aikaiseksi kanssa. No taidankin heti mennä tyhjentämään ainaskin yhden laatikon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, ei tuolla kyllä oikein mitään ole vielä aikaan saatu. Kai se tästä pikkuhiljaa. Tuli jotenkin yht´äkkiä yllättäin nämä "kesäkelit".

      Poista
  11. Ai hä, miten mä en kommentoinutkaan tätä vaiks monta kertaa piti käydä hihittämässä tolle teidän huipulle pikkupuutarhurille. Yritin kysyä tolta mein paremmalta puoliskoltaki et voisko se auttaa mua ees ton verran kesäisten istutusten kanssa. Toki yritän saada apuja lapion varteen, mut jos ei muut nii ompahan tehokasta hyötyliikuntaa. Tänään laitettu esikasvatukseen paaaaljon pieniä purkkeja (ja vähän suurempia), huomenna homma taas jatkuu!! :D Onks teil hyötypuutarhasuunnitelmat valmiina? Ihana kevät, ihanat keväiset kuvat teiltä. :D Aurinkoa päivän touhuiluunne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan kauhee kasa kaikenlaisia siemenpusseja. Äiteeni kysyikin, että mihinkäs aion kaikki oikein istuttaa. Noh. Niin... mitään suunnitelmaa ei ole. Tai on: niin paljon kaikkea vaan kaikkialle, mihin mahtuu. Täytyy vissiin pystyttää pari viljelylaatikkoa lisää.
      Tsemppii lapiohommiin! Se on tosiaankin todellista hyötyliikuntaa :)

      Poista
    2. Täytyy korjata, ettei mulkaa oo suunnitelmaa.. Antaa mennä vaan nii hyvä tulee. Mun täytyy lisätä aika monta lavakaulusta!! Sen verran tiiän. ;)

      Poista
  12. Ai kauheeta. Tyyppi on ostanut noita Tappara-orvokkeja! Mä voin melkein pahoin, kun näin niitä Plantagenissa.

    Kyllä meitä kelit hellii. Jotenkin tuntuu, että talvi meni tosi helposti. Aijettä!

    VastaaPoista
  13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista