tiistaina, toukokuuta 27, 2014

Terdellä

Eilen oli meillä vielä oikein miellyttävä, kesäinen ja aurinkoinen keli. Ennen kuin lämpötila alkoi radikaalisti tippua, kerkesin laitella terassia viihtyisämmäksi. Toissailtana kannoimme pirttipöydän varastosta esiin. Totesin siihen, että kyllä pirttipöytä vaan on pirttipöytä. Siis ei hyvällä... Jotenkin tuli vaan niin Alibi-lehti mieleen, kun pöytä nökötti karulla terassilla ;D Pienellä rekvisiitalla terassista tuli mielestäni kuitenkin aika kiva hengailupaikka. Tänä vuonna siinä voi sään salliessa ruokaillakin, kun on se pirttipöytä ;)





Pakollinen omenankukkapäivitys: meillä kukitaan! Ensin rohkaistui Vuokko, sitten seurasi Harlamovski ja perässä rautatieomenapuu. Pikkuruinen Lobo vielä miettii, josko sitä tohtisi. Onni on oma omenapuu, tai muutama ;) Magnolia, kirsikka ja luumu eivät kukkineet vielä tänä vuonna.



Lapsi sai "uuden" kulkupelin. Onneksi vauhti ei ole päätähuimaava, sillä sen verran holtitonta on vielä tuo meno. Mutta jostainhan se on aloitettava ;)


SHARE:

29 kommenttia

  1. Hehhee, vai alibi mieleen, aika osuvaa :). Meillä suunnitellaan junnulle myöskin tuon samaisen kulkupelin hankintaa. Päheä on! Kivoja päiviä sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no joo ;) Ihan hyvä kulkupeli, vaikka vielä sen kanssa saakin olla aika tarkkana.
      Kivoja päiviä (lämpeneviä sellaisia) sinnekin <3

      Poista
  2. Ihanat kuvat - varsinkin pörriäinen ja tuulessa hulmuavat valkeat verhot. <3

    VastaaPoista
  3. Minäkin haluan katetun terassin! :)

    VastaaPoista
  4. Hulppean kokoinen terassi on kyllä monen kesäehtoon pelastus. Puhumattakaan omenapuista. Meidän vanhat puut olivat äskettäin niin valkoisenaan, että aivan sekosin siitä onnesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeita omenapuita näkyykin paikoitellen. Niin valkoisena kukista, että näyttää ettei niissä ole lehtiäkään :) Ihania - minäkin sekoan :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Siinä kun illalla istuskelee tulee mieleen, että telkkari vain puuttuu. Heh, ei ole tulossa ;D

      Poista
  6. Teranssinne on kaunis! Ja lapsen menopeli hieno..:)

    VastaaPoista
  7. Ulkoruokinta on kesällä ihan parasta ja vielä, kun sitä voi tehdä sateisinakin päivinä katon alla, niin mikäs sen parempaa :)

    Aiempaan remppapostaukseesi liittyen täytyy kehua tuota Kirsikka -tapettia, se on hieno! Siinä olisi ratkaisu meidänkin talon portaikkoon ellei tuo kohdistus aiheuttaisi ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Katto on kovin korkealla, kun sitä portaista päin lähtee ylös katsomaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korkeat portaikot ovat kyllä varsin haastavia tapettikohteita. Minullakin olisi ollut melkoinen homma, jos alkuperäinen suunnitelma olisi toteutunut eli puolipanelit olisivat jääneet ja olisin tapetoinut rappusten seinät kattoon asti. En usko, että olisin suoriutunut... Nyt oli helppoa, kun oli vain yksi "helposti hallittava" seinä kyseessä :)

      Poista
  8. Ihana terassi teillä. Ja joo, omenankukkien katseleminen on ehkä parasta alkukesän puuhaa. Ne on niin kauniita. Kiva kulkupeli pojalla. Meillä on pojalla myös akkukäyttöiset traktori ja mönkkäri, ihan parhaat lelut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oooo, akkukäyttöinen traktori! Semmoinen sitten varmaan seuraavaksi... Meidän pikku-farmari rrrrrrakastaa traktoreita! =)

      Poista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Iso terassi. Hieno on kulkupeli lapsosella. Vähän kyllä näyttää pelottavalta tuo juna tuossa takana..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tuli näköjään tuommoinen "luontodokumenttikuva", jossa leijona on olevinaan ihan selostajan selän takana, vaikka etäisyyttä oikeasti onkin paljon enemmän... ;)

      Poista
  12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Melkonen sillisalaatti tuo teidän terde.

    VastaaPoista
  14. Melkonen sillisalaatti tuo teidän terde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sitten varmaan ole nähnyt meiltä sisäkuvia. Siellähän se varsinainen sillisalaatti vasta onkin! Oiskohan se vähän niinku mun juttu? ;D

      Poista
  15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. uuh babe ! ihan mahtis terde ! ja voikukkapelto kukoistaa :)))

    VastaaPoista
  17. Tulinhan pitkästä aikaa piipahtamaan ja paljon tapahtunut mukavia juttuja :) tiiliä ja herkkuja. Voikukat ovat kyllä nyt kauniita, on niissä vain hyvä väri. On samettiruusussakin ja noita omppupuunkukkia, on niin mahtavasti tänä vuonna. Vau, mitähän näistä kaikista oikeen tuleekaan vielä, kun kesä ja syys koittaa. Hauskaa loppuviikkoo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit piipahtamassa ja jättämässä kommentinkin - kiitos :)
      Ihailin tuota meidän kaunista voikukkapeltoa monta päivää ja sitten isäntä meni ja ajoi sen. Tylsimys... ;D
      Mukavaa viikonjatkoa sullekin!

      Poista