keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2015

By Pia´s pellavat, CLEAN tuoksut ja alennuskoodi

Olipa iloinen yllätys, kun posti toi blogiyhteistyön merkeissä paketin By Pia´s -tuotemerkiltä. Huikea suomalainen pellavavaatteisiin ja sittemmin myös sisustuspuolelle laajentanut menestystarina ei varmaan ole keneltäkään mennyt ohi?

Paketista löytyi kaksi harmaata, antiikkipestyä keittiöpyyhettä. Sopivat täydellisesti uuteen keittiööni :) Antiikkikäsittely tekee pellavasta ihanan silkkistä ja antaa materiaalille miellyttävän käytössä pehmentyneen vaikutelman. 

Lisäksi paketissa oli CLEANin tuoksukynttilä. Tuoksuna Fresh Laundry, johon rakastuin täysin! Minulla on joskus ollut yksi CLEANin Edp (muistaakseni Warm Cotton), josta pidin tosi paljon, mutta nyt on ihan pakko tilata tuo Fresh Laundry tuoksu. Se on niin miellyttävän pehmeä, mukavan raikas, mutta hillitty. CLEAN-tuoteperheestä löytyy huonetuoksuja sekä vartalotuotteita ja nyt kahden päivän ajan By Pia´s nettikaupassa saat -10 % alennuksen CLEANin tuotteista. Kirjoita alennuskoodi "CLEAN2015" verkkokauppatilausta tehdessäsi "alennuskuponki"-kohtaan ja paina alekoodin vieressä olevaa "lisää kupongin koodi" -nappia, jotta alekoodi aktivoituu. Voimassa siis 15.-16.4.2015.


Py Pia´s verkkokauppaan pääset tästä ja kaikki CLEAN-tuotteet löytyvät täältä.

- Blogiyhteistyö -
SHARE:

5 kommenttia

  1. En kestä miten kauniita kuvia! Niin luontoa kaikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitti hei! <3 Eikös sun kanssa ollut puhe silloin syksyn kaupunkikierroksella, että oltais käyty tuoksuttelemassa Sokkarilla noita Cleanin tuoksuja...? Mut se sitten jäi kaikessa tohinassa. Joka tapauksessa toi Fresh Laundry on niiiin ihana tuoksu, että tiedän että tykkäisit! =D

      Poista
  2. Pellava on niin parasta, paranee vain vanhetessaan.

    VastaaPoista