keskiviikkona, tammikuuta 06, 2016

Loppiainen = blogin syntymäpäivä

Rapsakkaa loppiaisen iltaa! Tänään talven toistaiseksi kylmimpänä päivänä (meillä -27) tulee kuluneeksi tasan viisi vuotta siitä, kun pähkäilin tällä samaisella sohvalla, millä nytkin kirjoittelen, että josko tässä jotain blogia alkaisi pitämään :) Sohva on sama, mutta kaikki muu onkin muuttunut. Tuntuu kuin ajasta olisi ikuisuus. Kaiken kaikkiaan bloggaaminen on kyllä ollut ihan mahtavaa ja antoisaa touhua. Olen tavannut blogin ansiosta huipputyyppejä ja päässyt kivoihin tapahtumiin. Vaikea kuvitella elämää ilman blogia, vaikka välillä hieman hiljaisempia aikoja on ollut ja varmasti tulee olemaankin. Tilanteen ja fiiliksen mukaan. Olen halunnut pitää blogin ns. omissa käsissäni eli tehdä postauksia omaan tahtiini silloin kuin huvittaa, omassa blogiosoitteessani. Muutamasta portaalitarjouksesta olen joutunut kieltäytymään, sillä en vaan yksinkertaisesti kykene siihen, että postaisin tietyn määrän kuussa tai joku sanelisi blogin sisältöä tms. Tämä itsenäinen/itsepäinen bloggaaminen sopii minulle parhaiten :)






Moni teistä lukijoista on ollut matkassa tiiviisti alusta asti ja osa vain poikennut. Aina on yhtä ilahduttavaa, kun uusi lukija löytää tiensä tänne Voikukkapellolle. Te lukijat olettekin blogin suola. Vähän vaikea olisi kuvitella bloggaamista ilman teitä. Kiitokset siis kaikille kuluneista vuosista <3 Tästä on hyvä jatkaa.

Sana on vapaa: kerro ihmeessä, jos sinulla on jotain  erityisiä toiveita tai kehitysehdotuksia tämän blogin suhteen. Itse tein uudenvuoden lupauksen, että koittaisin ainakin olla parempi kommentteihin vastaaja... Saas nähä miten käy ;)
SHARE:

47 kommenttia

  1. Onnittelut 5-vuotiaalle :) Minä löysin blogisi vasta syksyllä. Ihailen värien käyttöäsi ja taitoa luoda elämänmakuisia tunnelmia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Samat sanat sinne. Teillä on todella kaunista. Liian harvoin vaan saan aikaiseksi käydä kommentoimassa.

      Poista
  2. Huiiii. Kyllä aika kuluu nopsaan. On ollut ihanaa lueskella juttujasi (jo aika pitkään) ja toivottavasti saahaan lukia niitä vielä paljon pidempään. :) Tästäpä tuliki taas mieleen, huiskutan taas junasta 17. päivä. Yleensä se menee niin että puolet matkasta olen käsi pystyssä kun en muista ikinä oikeaa kohtaa. Hihhh. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se näyttää kuluvan. Just vasta aloitin... ;D
      Toivotaan, että juna hidastaa tällä kertaa niin näet kun mä huiskutan takaisin! :)

      Poista
  3. Paljon onnea! Me ollaankin aloiteltu sitten samoihin aikoihin, kun minulla tulee viisi vuotta täyteen reilun viikon päästä :-) Tyylisi on hyvä juuri näin, voin käydä täällä aina haaveilemassa että ehkä vielä kuitenkin joskus se vanha talo... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sekin vielä! =D Samanikäiset blogit ja muutenkin hyvin samantyylistä tai ainakin jotain samoja juttuja :) Mä ottaisin mielelläni sen modernin talonkin, mutta toisaalta onhan näissä vanhoissakin oma viehätyksensä.

      Poista
  4. Mitä kauemmin pitää blogia sen krantummaksi tulee portaaleita kohtaan :) nytkin avataan uusi sivusto jonne oli paljon hakijoita mutta kyllä uusia bloggareita vedetään ihan nenästä niillä ehdoilla....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta viserrä! Portaalit voivat olla hyvästäkin ja jos itsellä on draivi päällä niin mikäs siinä, mutta tämmöiselle harvemmin bloggaavalle, ne ovat aika painajainen... =D

      Poista
  5. Onnittelut pitkästä blogitaipaleesta! :) Teillä on kyllä niin kaunista! Vaaleaa, mutta samalla niin lämpöisen värikästä. <3

    VastaaPoista
  6. Onnea viisivuotiaalle! :) Olen ollut pitkään blogisi lukija ja blogisi on yksi syy siihen, miksi itsekin innostuin perustamaan blogin reilu kolme vuotta sitten. Mielestäni sulla on kivan persoonallinen tyyli sisustaa. Odotan aina innolla uutta postausta. Kuvat on aina kauniita, kuten nytkin. :)

    http://pilviraitti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Pilviraitti <3 Nyt kun asiasta mainitsit, muistankin kun kerroit blogin aloittaessasi, että minusta oli "jotain hyötyä" ;) Hyvä niin, sillä sinunkin blogisi on aivan ihastuttava ja on tosi mukava seurata kotinne sisustusta ja kirpparilöytöjäsi. Söpö kisukaan ei ole ollenkaan haitaksi ;) Tsemppiä sinne myös - kolme vuotta on erittäin hyvä saavutus!

      Poista
  7. Onnea viisivuotiaalle! Silloin tällöin käyn vierailulla täällä mutta en ole tainnut kommenttia jättää. Kaunis koti teillä!

    VastaaPoista
  8. Onnea 5-vuotiaalle! En ole varma, milloin löysin tänne.. Mutta muistan, että mainostit muistaakseni Ostohyvitys-sivustoa ja antamallasi koodilla sain ilmaisen suklaalevyn R-kioskista. :) Sen jälkeen olen fanittanut blogiasi täpöllä :D :D Sun kuvas on ihanan rauhallisia ja tykkään vierailla täällä aina uudelleen ja uudelleen. Ihanaista vuoden alkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai että suklaalevyn. No ei huono! =D Toai kiva kuulla, että tykkäät. Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinne myös!

      Poista
  9. Onnea 5-vuotiaalle! Sinulla on niin ihana ja omanlainen tyyli, jatka samaan malliin. Perustin juuri omankin blogin, tervetuloa kurkistamaan keltainenkahvipannu.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Ja hei jee, tosi mahtavaa kun perustit blogin. Instaasi on ollut todella mielenkiintoista seurata!!

      Poista
  10. Onnea tuhannesti <3 Ei voi kuin toivoa omalle blogille yhtä pitkää ikää. Olet luonut kauniin ja inspiroivan blogin, joka on ollut yksi syy oman blogini perustamiseen. Upeita kuvia ja ihania värejä. Kiitos blogistasi <3

    VastaaPoista
  11. Onnea 5v.lle :) Postauksiasi on aina kiva lukea ja niistä saa usein feng shuin :D

    VastaaPoista
  12. Onnea! Viisi vuotta on aikamoinen saavutus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kun rauhalliseen tahtiin mennä porskuttelee niin tässähän tämä menee ihan puolivahingossa... ;)

      Poista
  13. Kiitos kivasta blogista! Juurikin tuo itsenäisyys/itsepäisyys on kivaa ja arvostettavaa! Kirjoitat siitä, mistä oikeasti pidät, etkä vain pukkaa huonosti peiteltyjä mainoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mukava kuulla, että arvostat! Toivon, että tekemistäni mainoksista ja yhteistöistä jatkossakin näkyy läpi se, että oikeasti kyseessä on tuote tai palvelu, jonka takana mielelläni seison.

      Poista
  14. Hei guru, hyvää blogisynttäriä ja kiitos kehuista! Sun ansiota että mulla on nurkat suorana:) Kiss kiss!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä oon kato tällänen, nurkansuoristaja ja pikselinviilaaja ;) Pus pus! Kiitti itelles!

      Poista
  15. Paljon onnea! Tunnen itseni niiiin noviisiksi tuollaisen konkarin rinnalla. Aloitin bloggailun äskettäin loppiaisen aattona 5.1.2016. On mielenkiintoista nähdä mihin tämä tie vie ja mitä se tuo tullessaan ja missä ollaan viiden vuoden päästä! En osaa edes kuvitella. Tämä sinun postaus kannustaa minua myös jatkamaan. Joten täällä toinen itsepäinen bloggari ilmoittautuu. -Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mahtavaa! Toivotan onnea ja menestystä blogillesi! Muistan niin hyvin vielä tuon kutkuttavan tunteen aloittaessani... kuinka sitä oli niin onneissaan jokaisesta uudesta lukijasta ja kommentista ;) Toki vieläkin on, mutta ehkä vuodet ovat vähän kuitenkin "tehneet tehtävänsä" niin hyvässä kuin pahassa ;)

      Poista
  16. Onnittelut "kanssakulkijalle" ❤️
    Vaikka välillä takkuaakin, niin ei kai me täältä poiskaan osata enää olla :)

    Teillä vaan koti paranee kaiken aikaa vaikka luulis sen olevan jo mahdotonta kun on aina ollut kaunista, tykkään isosti, aina olen tykännyt ❤️❤️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ei kai sitä osaisi... Jotkuthan on kyllä sitäkin koittaneet. Muistan kuin eilisen päivän sen katoamistemppusi, heh =D))

      Poista
    2. No mutta siihen oli syynsä - eikä ollut tarkoituskaan kokonaan kadota :)

      Poista
  17. Onnea onnea! Ihana koti teillä ja on kiva kun on päästy vähän tutustumaan viime vuoden lopulla.

    VastaaPoista
  18. Onnea viis vuotiaalle. Oon täällä eka kertaa käymässä. Tervetuloa Aurinkokujalle kylään.

    VastaaPoista
  19. Onnea kauniille blogillesi, Netta! Törmäämisiin! :)

    VastaaPoista
  20. Olen seurannut blogiasi jo monta vuotta. Yksi asia mikä minua häiritsee on se että kutsut miestäsi asemapäälliköksi ja karvakädeksi. Nuo on kyllä halventavia nimiä aviomiehestä joka tekee kaikki mitä haluat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsis, kyllä me toisiamme ihan rakkaudella ja huumorilla nimittelemme, emme missään nimessä halventamistarkoituksessa. Harmi jos huumorini ei ole välittynyt sinulle. Ja totta sekin, että pyrimme tasapuolisesti auttamaan toista ja tekemään sen mitä toinen toivoo/haluaa vaikkei naimisissa ollakaan... ;)

      Poista
  21. Hei vaan,täällä yksi kurkkija ilmottautuu!
    Jännä juttu...vuosia sitten seurasin blogiasi tiiviimminkin. Sitten tuli vaihe kun oma sisustus on ollut muuttojen (talojen) vuoksi modernimpia. Mutta nyt kun taas muutto kolkuttelee ovea ja pitää sisustusta talon mukaan suunnitella löysin tieni tänne (yllättäen googlen kuvahaku tänne ohjasi). Olemme näillänämymin ostamassa vanhan puutalon "ruutukaava keskustasta" ja odotan innolla ja kauhulla tulevaa remonttia... projekti on niin valtava että inspiraatio tulee enemmän kuin tarpeeseen 😊Erityisesti teidän wc ja messinkihanat teki vaikutuksen...messinkihanoja etsin mutta luulen että saatoin niihin nyt rakastua..(mies ja kukkaro kiittää..tai sitten ei..😂)

    VastaaPoista
  22. Hei vaan,täällä yksi kurkkija ilmottautuu!
    Jännä juttu...vuosia sitten seurasin blogiasi tiiviimminkin. Sitten tuli vaihe kun oma sisustus on ollut muuttojen (talojen) vuoksi modernimpia. Mutta nyt kun taas muutto kolkuttelee ovea ja pitää sisustusta talon mukaan suunnitella löysin tieni tänne (yllättäen googlen kuvahaku tänne ohjasi). Olemme näillänämymin ostamassa vanhan puutalon "ruutukaava keskustasta" ja odotan innolla ja kauhulla tulevaa remonttia... projekti on niin valtava että inspiraatio tulee enemmän kuin tarpeeseen 😊Erityisesti teidän wc ja messinkihanat teki vaikutuksen...messinkihanoja etsin mutta luulen että saatoin niihin nyt rakastua..(mies ja kukkaro kiittää..tai sitten ei..😂)

    VastaaPoista