torstaina, toukokuuta 19, 2016

Pellavanpehmeissä lakanoissa



Meillä on nukuttu muutama yö uusissa, pehmoisissa ja rennoissa pellavalakanoissa. Tästä kuuluu kiitos Hämeenlinnan Goodman-kauppakeskuksen uudelle Finlayson-myymälälle. Sain kutsun mennä tutustumaan upeaan myymälään ja lahjaksi sain valita mieleiseni pussilakanat. Kyllä oli vaikeaa... ihania kuoseja ja värejä vaikka kuinka, mutta sitten kuitenkin toppuuttelin itseäni ja päädyin tuttuun turvalliseen yksiväriseen pellavaan :)

Finlaysonin värikkäät pyyhkeet ja pussilakanat ovat varmasti kaikille tuttuja. Mukavaa, kun värien rinnalle on tullut myös maanläheisempiä mallistoja kuten J.F. ja Kiseleff Collection. Itselleni Finlaysonin kuosit tulivat aikanaan (onko siitä jo todellakin viisitoista vuotta!) hyvinkin tutuiksi, kun olin tekemässä heidän nettisivujaan. Osasin kaikki kuosien nimet ja suunnittelijat ulkoa :) Muutaman tutun kuosin bongasin nytkin myymälästä, mutta onhan tässä vuosien varrella ilme "vähän" muuttunut. Valikoima on niin paljon monipuolisempi, on Tom of Finlandia ja kaikkee ;) Goodmanin liike on muuten sisustukseltaan tosi hieno betonilattioineen, teräshyllyineen ja lavakauluksineen. Tykkään!




 Takaseinän mustavalkoinen kuva vanhasta Finlaysonin tehdassalista on upea!





Tämä tuli vähän äkkiseltään, mutta Goodmanin myymälässä on tänään F-klubi-ilta: 19.5. klo 17.30-19.00. Että jos Hämeenlinnassa liikut, vielä ehtii ilmoittautua mukaan. Kurkkaa TÄÄLTÄ yhteystiedot ja ilmoittaudu sähköpostiin.

Kaupallinen yhteistyö Finlaysonin kanssa

SHARE:

16 kommenttia

  1. No höh. Onkohan Finlaysonilla kauankin ollut noita pellavalakanoita valikoimissa? Ei muuten, mutta istun tälläkin hetkellä (niinkuin liki jokainen arkipäivä viimeisten 19 vuoden ajan...:)) vanhan Finlaysonin Kutomon tiloissa, jonka alakerrassa on edelleen Finlaysonin myymälä. On vaan vissiin niin lähellä, ettei oo tullut aikoihin poikettua. Nyt vois vaikka mennä, koska jälkeen ekojen pellavien, en oo sänkyyn enää muuta kelpuuttanut. (Miestä ei lasketa :)).

    Ja kivalta näyttää Goodmanin myymälä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. J.F.-mallisto tuli joku pari vuotta sitten. Silloin kuolasin noiden pellavalakanoiden perään, mutta en raaskinut ostaa. Nyt on kyllä kiva alennus tarjolla, joten kipaisepas sinne alakertaan kiireen vilkkaa, jos et jo käynyt!

      Poista
  2. Vau, siellä on Suvi tehnyt hyvää työtä, hieno myymälä! Ja ihana on tuo teidän makkarikin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hieno oli myymälä. Makuuhuone on normaalisti ihan hirveä petaamaton pommi, mutta kuvia varten oli tietysti vähän tsempattava :D

      Poista
  3. Ihania tuotteita!
    En ole vuosiin ostanut mitään finlaysonia, mutta nyt näyttää hyvältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! On linja muuttunut :) Kuviollisissa pussilakanoissa olisi ollut tosi monta vaihtoehtoa, mitkä olisin helposti voinut viedä mukanani.

      Poista
  4. Onpas kauniita kuvia ja kauniita tuotteita. Ihan tekee mieli mennä heti ostoksille. - Kiva kun liityit blogini lukijaksi. Aurinkoista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä paljon kivoja juttuja myymälässä tarjolla :)
      Aurinkoa!

      Poista
  5. Pellavalakanat on ihanat. Käytössä on ja en enää vanhoihin taida palata. ;) Täytyykin katsastaa tuo Finlaysonin mallisto, jos vaikka hankkisi toiset valkoisten olemassaolevien lisäksi. Kiitos vinkkauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ehdit hyödyntää alennuksen. On tuo pellavat vaan ihania... <3

      Poista
  6. Hyvältä näyttää... ja ihan varmasti myös tuntuu. Pellavalakanat ovat ihan parhaat!

    VastaaPoista
  7. Kivoja tuotteita kauppa pullollaan:) Ei ihme jos tuli valinnan vaikeus ;) Nuo pellavalakanat ovat varmaan kesäaikaan just hyvät :) Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä just hyvät! Tosin nyt kun tuli vähän lämpöisemmät kelit, taidan nukkua pelkällä lakanalla. Se toimii mulle :)

      Poista
  8. Hyvältä näyttää. Ihania tuotteita ja värejä. Meillä on vain pellava tyynyliinat ja nekin on jo ihanat, vielä kun saisi muutkin petivaatteet pellavaisina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kivoja tuotteita! Pidetään peukkuja pellaville.

      Poista