torstaina, helmikuuta 07, 2013

Lucky me!


Vähänkö olen fiiliksissä. Mä voitin blogiarvonnassa!!! Ei ole todellista!!! Lannistuneena ajattelin vielä reilu viikko sitten, että meikäläisen on ihan turha osallistua mihinkään arvontaan, kun en niistä ikinä voita mitään. Nyt myytti on murrettu - voitto tuli :)


Eilen se sitten oli postilaatikossa - paketti Varsovasta. Ihana palkintoni pakattuna pellavapussukkaan. Pussukassa Monday to Sunday Home -blogin Päivin suunnittelemat i-h-a-n-a-t pellavatyynynpäälliset. Kiitos Päivi aivan mahtavasta palkinnosta! Että voikin ihminen tulla moisesta onnelliseksi :)



Katsokaapas, ne sopivat makuuhuoneeseemme täydellisesti. Pitkään olen haaveillut pellavaisista pussilakanoista ja nyt sain sentään jo tyynyliinat! :)


Makuuhuoneen ilme piristyi ja raikastui muutenkin jokin aika sitten, kun virittelin seinille hyllyt lamppuineen ja taulukollaasin.


Nyt aprikoin, maalaisinko kalkkimaalilla sängyn päätyseinän harmaaksi. Mitä sanotte? Kuvassa kyllä tuo valkoinenkin (pohjatapetti!) näyttää ihan hyvältä ;) Uusi päiväpeittokin himottaisi, mutta olisiko se sitten harmaa vai valkoinen? Hmm, vaikeita päätöksiä... :) Auttakee!

Tällä hetkellä "päiväpeittona" on H&M:ltä muutama vuosi sitten tilattu torkkupeitto. Peitto oli unohdettuna keittiön puusohvan käsinojalle (roikkunut siinä valehtelematta pari vuotta) ja nyt sitten hokasin, että sehän on aika kiva. Jättiläisneule - resorit ja kaikki :)


Mä menen taas hypistelemään pellavatyynyjäni. Heippa.
Ai niin, muistakaa osallistua arvontaan. Eihän sitä tiedä, vaikka voittaisit! =)
SHARE:

36 kommenttia

  1. Kiva voitto! mäkin olen haaveillu pellavaisista liinavaatteista, ehkä tänä vuonna ostan viimein sellaiset! Kovasti ovat kehutut.
    Makkari näyttää hyvälle! Varmaan molemmat päiväpeiton värit sopisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti mäkin saan täydennystä tyynyliinoihin :) Molemmat kyllä sopisivat, siinähän se pieni pulma onkin... noh katsotaan ;)

      Poista
  2. Onnea voitosta!!! Upeeta, mahtavaa!!! Ja vieläpä niiiiin ihana palkinto ja meni kyllä oikeaan osoitteeseen, sopii ihan täydellisesti teille! Ihana tunnelma muutenkin teijän makkarissa! Muakin himottais maalata makkarissa harmaalla....!
    On kyllä hyvännäköinen noinkin, mutta ymmärrän himotuksesi ;)

    VastaaPoista
  3. beautiful!!!! I love monday to sunday :)))))

    VastaaPoista
  4. Onnea voittajalle! Se on kiva tunne, kun voittaa jotain. Tosi nätti vauvansänky!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se uskomaton tunne :) Olin niin varma, ettei onni suosi ja sitten käykin näin. Vau.
      Kiitos - vauvansänky on tosi vanha, miehen suvussa kiertävä sänky.

      Poista
  5. ihana taulukollaasi! ja myös sängyn yläpuolella olevat pienet jalat :)

    VastaaPoista
  6. Kaunista! Pellavaiset on niin ihania,tääkin tahtoo! Ja onnea voittajalle!

    VastaaPoista
  7. Voi onnea!! Ihanat tyynynpäälliset sait kyllä ;)

    Jos päätät hei luopua tosta raidallisesta peitteestä, niin tarjoa sitä mulle! Onhan se tummansininen? Sopisi hyvin meidän beach house tyyliin..

    Torstai on toivoa täynnä ;) Ihanaa loppuviikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!
      Peitto on tosiaan tummansininen. Pidän sinut mielessä, jos päätän siitä luopua. Olen kyllä tämmöinen hamsteri ja kaiken säästäjä, joten älä nyt elättele ihan kauheasti toiveita... ;D Mieskin kehui, kuinka kiva uusi peitto meillä onkaan... että silleen ;)

      Poista
  8. Onnea, onnea!
    Olen haaveillut noita pellavaisia pitkään...osallustuin arvontaakin...kiva kuulla, että juuri siellä tärppäsi :))))
    Makkari näyttää nyt jo niin raikkaalta ja kotoisalta, etten osaa kuvitella muutosta, mutta, mutt...ehkäpä harmahtava päätyseinä voisi kehystää huonetta mukavasti :)

    Täällä on taas puraissut pienellä sisustusvimmalla, yritän hillitä sitä pysäkseni kohtuuden matkassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti. Kyllä olikin tosi ihana yllätys, kun tärppäsi. Kannattaa arvontoihin kai sittenkin osallistua ;) Mä luulen, että harmaa juurikin kehystäisi huonetta. Huone on aika iso ja kun kaikki seinät ovat valkoisia, toisi harmaa siihen "sitä jotain". Maali on hommattu... ;)

      Poista
  9. Onnee :)
    Hitsi, ihanan näköinen makkari<3

    VastaaPoista
  10. Ihana arvontavoitto! <3 Ja kutsuvan näköinen makkari, tosi ihana. Nuo kollaasit seinällä on kivat ja piristävät. :) Mä kanssa tekisin niin, että maalaisin seinän ensin ja miettisin sitten päiväpeiton väriä. Tosi ihanalta näyttää kyllän nytkin. <3

    VastaaPoista
  11. Kaksi sanaa: raikas ja valoisa!! Voi oon niiiin kateellinen kaikille, joiden kodeissa on isot makuuhuoneet!

    Ja onneksi olkoon voitosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä on kyllä onni omistaa reilun kokoinen makuuhuone :) Kiitti, voitto oli kyllä ihan huippujuttu :)

      Poista
  12. Onnea hienon voiton johdosta! Minäkin maalaisin seinän ja sitten miettisin sen päiväpeiton uusiksi. En itse ole valkoisen sisustuksen ystävä, vaan kaipaan aina tummia värejä ympärilleni, mutta ihailen kyllä vaaleita sisustuksia muiden kodeissa. Hieno makkari teillä!

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos. Jep, seinän maalausinspiraatiota odotellessa... ;)

      Poista
  13. Onnea voitosta! Todella kauniit tyynyliinat ja sopivat hyvin muuhun sisustukseen. Ihan vaan vinkkinä, että jos uutta päiväpeittoa mielit, ota valkoinen. Reilu vuosi sitten pähkäilin samaa ja hommasin harmaan. Jonkin aikaa meni ja valkoiseksi vaihtui, koska onhan se raikas ja näyttää kaikki muutkin värit paremmilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Sitä just olen tässä arponut, että jos päädyn siihen harmaaseen, tykkäänkö siitä niin kauaa... Valkoinen on iätön, turvallinen ja sopii kaikkiin väreihin. No, maalataan seinää eka ja sitten päätetään ;)

      Poista
  14. Näkyyk sinne...mä muutuin vihreeks noista liinoista :) Hei sul on pähee makkari, tykkään a lot :)

    Kysyit- vastaan: Ei ehkä harmaa mut jos sellainen GREIGE. Se on Turun Sanomien sunnuntain asuntoliitteen mukaan uusi väri.
    Just, siis harmaanbeige. Tai sit seinään vois sopia tällainen kateuden vihree kun mun naamani ;)

    Voi näitä juttuja, väsyttää näköjään kun näin luokatonta tulee ulos...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näy, mut ootas kun koitan kuvitella. Juu no nyt, kyl se vähän näyttäs vihertävän ;D
      Greige ois kiva :) Nyt mua kyllä vähän arveluttaa, että päädyinkö sittenkin väärään maalisävyyn... olisiko pitänyt ottaa se toinen. Nähtäväksi jää.

      Ai sun jutut, ei kai ne vaan mittä miälevikast läpändeerust ol? Hah, oli pakko. Morjes. Ketä väsyttikään? =D

      Poista
    2. Saa käyttää, mut ei ol pakko ;)

      Poista
  15. Tosi kiva makuuhuone! Ehdotan lämpimän harmaata seinää ja valkoista päiväpeittoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Joo, ja kun mä menin ja valitsin just niistä kahdesta, kylmästä ja lämpimästä, sen kylmän ;) Voi minnuu... No näemme pian, miltä se näyttää livenä :)

      Poista
  16. Laitan sulle pienen kyselyn huomenna blogiin. Nyt on mentävä remonttihommiin, joten en ehdi enempää kommentoimaan...

    ~ Piia Anneli / annelivia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, remonttihommia... ;) Mä haluaisin kanssa jo niihin hommiin. Ärsyttää kun mitään ei tapahdu. Tai ainakaan siihen tahtiin, kun itse toivoisi.

      Poista
  17. Pepi, mä hukkasin sun kommentin jotenkin ihmeellisesti... tai vahingossa kai deletoin sen... ;) Piti vaan sanomani, että maali on ostettu ja huomenna maalaan, jos jaksan. Uuuh! =)

    VastaaPoista
  18. Kivan raikkaalta ja hyvältä näyttää! Hieno kattolamppu ja mua viehättää toi vanha puutuoli vauvan sängyn vieres :)

    VastaaPoista
  19. Ihana makkari <3 Harmaa seinä vois sopia hyvin tuohon. Tuollaista rottinkisänkyä olen meillekin haaveillut,mutta kun meillä on jo yksi normaalia pienempi pinnasänky,vanha sellainen, niin mihin kummaan mahduttaisin vielä tuollasen ;)

    VastaaPoista