torstaina, maaliskuuta 27, 2014

Lungisti vaan

Kotipäivä ja aivan törkeen hieno keli. Hetki luksusta. Olisikohan aika hakea ulkokalusteet varastosta? Istahtaa hetkeksi ulos ja plärätä lehdet? Vai keskittyisikö siivouspuuhiin? Joku on taas murustellut leipää ympäri taloa ;) Ihan sama - taidan vain haahuilla ja nauttia päivästä. Sipaista siinä sivussa hiukan pölyjä ja käydä ulkona haistelemassa kevättä ja kuuntelemassa jäiden paukkumista järvellä. Niin, meillä maallahan se on niin konkreettinen - "kevään" haju ;D





 Ottakaahan lungisti! Niin mekin :)
SHARE:

37 kommenttia

  1. Oi ihana oranssi auringonlasku! Lungisti on täälläkin tämä päivä otettu harjulla tarpoen kaksivuotiaan tahtiin ja munkkia syöden. ;) Parasta! Kun vaan muistaisi useammin..

    http://kotiani.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! Tuo lamppu tuossa korkean senkin päällä ON vaan niin kiva..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Lamppu ON kiva - tosin se vähän nyt hukkuu tuon muun krääsän keskelle. Tarttis varmaan vähän karsia roinaa... ;)

      Poista
  3. Ihania tunnelmakuvia ja värisävyjä <3

    VastaaPoista
  4. Meinasin tuossa jo päivänä muutamana ottaa Lillan katoksessa pressut pois ja kaivaa kalusteet esiin, jätin sitten kuitenkin - jos nyt vielä odottelis vaikka viikonloppuun. Viime vuonna tähän aikaan oli muuten aika helevetisti lunta - paitsi että me oltiin Istanbulissa....ja tultiin keskelle lunta takaisin.
    Mikäs sitä kevättä haistellessa, täällä pölyä ja siellä...noh, kevättä :)

    Kauniisti kevätaurinko paistaa sun uusien verhojen läpi! Mistä tulikin mieleeni, että lukasikkos Dignoosin postauksen, olis ihan sun verhotankoa kirpparikuormassa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan ERITTÄIN hyvin viime vuosien keväät, kun sitä lunta lapioitiin vielä huhtikuun puolivälin jälkeenkin nurtsilta pihatielle sulamaan ;D Lähinnä siis edellisellä pihalla, kun siellä ei ollut näin aakeeta laakeeta ja aurinkoista. Viikonloppuun taidan minäkin jättää kalusteiden roudaamisen ja puunaamisen. Nyt voisi hakea vain vaikka yhden tuolin ja pikkupöydän, jonka ääressä kahvitella.

      Onneksi sain verhotankoja riittävän satsin Hangosta, niin ei harmita diagnoosit - ei se kuitenkaan olis myynyt sitä välistä... olis joutunu lähtee johonkin hesaaan ;D

      Poista
  5. Tosi nättiä! Ja samaa mieltä Hammin kanssa, että kuvissa on ihania tunnelmia. <3

    VastaaPoista
  6. Kauniita on kuvat ja voi kyllä, siivota ehtii varmaan harmaampanakin päivänä. Näin kaunis kevätpäivä ei ole itsestään selvää. Toivottavasti nautiskelit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautiskelin! No okei, ihan vähän imuria näytin murusille, mutta tosi tosi vähän =D Aurinkoa!

      Poista
  7. Muksut bongasivat Kotiblogit-lehdestä teidän nojatuolit. Ovat samaa kangasta kuin meille hiljan hankittu tehtaanjohtajan sohva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kangas taitaakin olla aikamoinen klassikkokuosi ja kovin suosittu. Monesti näkee erilaisissa kalusteissa käytettävän. Oo, oikein tehtaanjohtajan sohva! Kuulostaa hienolta! :)

      Poista
  8. Ihanat verhot!Ja muutenkin niin mukavan näköistä taas teillä :) Meidän kierrärissä on tuollainen "junalamppu" mutta se ei ole myynnissä,somisteena.

    Otetaan vaan lungisti,ehtiihän tuota sitten räntäsateella taas puuhastella :) Tuo maalaismaisema kyllä kolahtaa tällaisen maalaistytön sieluun :) Kaunista ja melkein tunnen sen tuoksun tänne asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos - verhoihin palaammekin pian. Noita junalamppuja saa ostaa ainakin Tampereelta Live with me -sisustusliikkeestä. Ne ovat kierrätyskamaa jostain... veikkaisin Intian suunnalta :)
      Ei voi mitään, mutta en minäkään tuohon maalaismaisemaan vaan kyllästy. On siinä jotain... muutakin kuin tuoksut ;D

      Poista
  9. Kauniita ovat kuvat, ja noi verhot ottaisin koska vaan. Ihanat! Meillä on ollut myös ihania aurinkoisia päiviä ja nyt olen saanut lehdet haravoitua melkein kokonaan. Jäitä ei ole ollut enää aikoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa niin keväiseltä! Luulen, että meiltäkin jäät saavat ihan pian kyytiä. Mukavaa loppuviikkoa teille sinne "saarelle" :)

      Poista
  10. Hei onko nuo tapettimalleja tuossa ruukun alla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, joku sentään bongasi! ON!!! =D Vieraskammarin tapettimallit...

      Poista
  11. Heippa, mistä on ruukku perunanarsissien alla? Anja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, se on ostettu aikanaan Kodin ilo -liikkeestä Kylmäkoskelta :D

      Poista
  12. Ihania tunnelmia. Ja pakko on lähteä hakemaan viikinlopuksi tuoreita kukkia,
    niin kauniilta näytti tuo narsissi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, Tiina! Toivottavasti kukkasia löytyi. Perunanarsissit ovat ihan lemppareita, vaikka näin iltasella ne tuppaavat kyllä tuoksumaan ehkä vähän liikaakin ;D

      Poista
  13. Voi mikä ihana blogi täältä löytyi. Sitä törmää uusiin blogeihin jonkun kiemuran kautta, tänne klikkailin toisen blogin lukulitalta ja jäin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon. Pitihän sitä tulla vastavierailulle kurkkimaan ja kivalta näyttää teilläkin!

      Poista
  14. Juu, otetaanhan me :) Brunssia valmistellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi... Mun alkoi tehdä kauhiasti mieli munkkeja! Ens viikonloppuna taidan pyöräyttää parit =)

      Poista
  15. Siis nämä säät on ihan mahtavia nytte!!! Relaillaan vaan ja siirrytään ulos puuhailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on - toivottavasti saamme nauttia samanmoisista ilmoista taas ensi viikonloppuna. Meillä tuo ulkoilu on tällä hetkellä sitä, että kuljeskellaan pikkuherran perässä pitkin tiluksia ja ihmetellään kaikkea - ja vahditaan hullun lailla, ettei toinen juokse esim. tielle... =)

      Poista
  16. Ei voi kuin huokailla kuviasi katsellessa: teillä on kaunis koti <3

    VastaaPoista
  17. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja kaunis koti! Olen jo pitkään miettinyt mistä mahtaa olla peräisin tuo ihana teräksinen teollisuushenkinen tuoli kolmannen kuvan etualalla? Bongasin jo Kotiblogit-lehdestä aikoinaan ja siitä asti epätoivoisesti etsinyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Kokeilepas googlettaa "Tolix". Jo alkaa metallituoleja löytymään :) Omani ovat kylläkin englannin ebaysta aikoinaan tilatut replicat. Aidoista haaveillen...

      Poista
  18. Kyllä teillä on sitten kaunista! Mukava katsella tuommoisia kuvia!

    VastaaPoista
  19. hei vaan ... täällä kierroksella :) lunkisti vaan mennään eteenpäin !

    VastaaPoista