perjantaina, elokuuta 15, 2014

Näin meillä nukutaan

Enpäs olekaan tainnut vilauttaa nykyistä makuuhuonettamme ”kalustettuna”? Täällä yläkerrassa, vieraskammariksi tarkoitetussa huoneessa olemme nukkuneet kesäkuun alusta asti. Hyvin on nukuttukin.

Helteiden aikaan lämpötila kohosi päivisin sietämättömiin lukemiin, mutta kunnon läpiveto illalla/yöllä ja tuuletin päälle niin ei ongelmaa. Tarkoitus olisi muuttaa takaisin alakertaan sitten kun keittiöremontti yms. on valmis ja luovuttaa tämä kammari jälleen vieraiden käyttöön. Niin, tai mistäs sitä tietää… Suunnitelmat tässä talossa tuppaavat elämään ;) 



Kerran kesässä kun viitsii pedata pedin ja laittaa jotain päiväpeittoa muistuttavaa pitsiliinaa sängylle, on siitä toki otettava kuvat. Että tämmöistä täällä nyt. Aika mummoa. Aika sillisalaattia... ;D Siihen pysyvään ja oikeaan makuukammariimme näkisin tulevaksi jotain huomattavasti vähäeleisempää tapettia, kenties yksivärisiä seiniä ja muutenkin seesteisempää meininkiä ;) Taikayö-tapetti on erittäin hieno ja näyttävä, mutta makuuhuoneen tapetiksi ehkä vähän turhankin. Tai sitten jonkun pitäisi osata hillitä näitä "somisteitaan" ja pitäytyä selkeässä linjassa. Arvatkaa onnistuuko...? Noup.
SHARE:

24 kommenttia

  1. Moro, Mä yritin jo kertaalleen kommentoida, joten jos tulee tuplaten, niin poistele:)
    Eli: Haa, tulen tämän kissankulman kakaroiden kanssa tuonne köllöttelemään. Kutsun itseni (+neljä muuta tyyppiä) sinne - on ihana paikka ja kutsuva:)
    Terkut, Kati

    VastaaPoista
  2. Ihanan mielenkiintoinen ja hauska makuukamari! Tykkään ♥

    VastaaPoista
  3. Voin kuvitella, että tuolla ihanassa makuukammarissa uni tulee hyvin. Tapettia kyllän jaksan ihailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uni tulee (tuollakin) oikein hyvin ;) Tapetti on kyllä hieno!

      Poista
  4. Sininen viltti ihanalla värillään jotenkin sähäköittää tuosta tapetista vielä ihanamman :) Kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitti. Sininen muuttui kuvassa kyllä aika paljon sähäkämmäksi, mitä se on livenä. Osui tuo auringonvalo siihen niin kovasti...:)

      Poista
  5. Ihanan soma makuuhuone. Mukavaa viikonloppua.

    t.Sanna

    VastaaPoista
  6. Tuohan on ihan älyttömän hulppeen kokoinen huone! Nyt sen vasta tajuaa kun se on asutussa tilassa. Jos sä meinaat tuosta vierashuonetta, niin voi olla vaarana että vieraat viihtyy liiankin hyvin :) ei ainakaan seinät kaadu päälle. Seinät on muutes aikas makeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, sitä ei aina ajattele näitä mittasuhteita itsekään... Tästä saisi helposti kaksi perus kerrostalon tai rivarin makuuhuonetta. Vierailla on oikein hyvät oltavat (vink vink), sitten kun tänne joskus pääsevät asustelemaan :)

      Poista
    2. Taitaapi siirtyä tulevalle kesälle :D (kun kerran talonväki valloitti vieraskammarin...)

      Poista
  7. Tulin taas pitkästä aikaa kurkistelemaan ja taas olen käyntiini tyytyväinen. Kirjoitat niin mukavasti ja kuvat on ihania. Tykkään tyylistäsi! Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tuhannesti - mikä ihana palaute! <3 Kivaa viikonloppua sinne myös!

      Poista
  8. Meilläkin makkari on yläkerrassa, eikä muuten tule paljoa sänkyjä pedattua..Kivaa mummolatunnelmaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä... kun ei sinne yläkertaan kukaan vieras kuitenkaan eksy eikä sitä aina (lue: ikinä) viitsi itselleen vaan pedata ;D Helppoa ja huoletonta... Tosin mä kyllä tykkäisin mennä nukkumaan pedattuun petiin, mutta ei se niin nuukaa ole... :D

      Poista
  9. Toi tapetti on kyllä kaunis. Jotenkin ryhdistää huoneen.

    Mä oon myös niin huono petaamaan sänkyä. En halua piilottaa ihania lakanoita ja laiskakin vielä. Siis uuteen leveämpään (180cm) sänkyyn en oo edes hankkinut enää päiväpeitettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin hommattiin pari vuotta sitten tuo leveämpi 180 cm sänky enkä ole ikinä saanut hommattua siihen päiväpeittoa. Tuplalakanatkin ovat monet kovin nafteja tuohon sänkyyn, kun petari on niin paksu. On siis viimosen päälle möyrityn ja myllätyn (=epäsiistin) näköistä välillä... ;D

      Poista
  10. Ihana kammari - kyllä tuolla on kelvannut kesäöitä nukkua ja uneksia, ja hikoillakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu-u, paitti mä, koska mä nukun kesäyöt pelkillä lakanoilla ilman peittoa. Ei pääse hiki pukkaan ;)

      Poista
  11. Ihana makuukamari, vieraille tai itsellenne. Pihlgren & Ritolan tapetit tosiaan sopivat sisustustyyliinne. Ehkäpä harmaa-valkoinen vaihtoehto sopisi rauhallisempana "päämakkariin"? Minulle kyllä kelpaisi mikä vain väri...

    VastaaPoista