lauantaina, helmikuuta 07, 2015

Keittiötilanne ja messulippujen voittajat

Instagramissa meikäläistä seuraavat tietävätkin, että tällä viikolla on tapahtunut merkittäviä asioita. Oliver-kissa (Olsu vaan kavereiden kesken) teki paluun, keittiön valaistussuunnitelma meni melko lailla uusiksi ja keittiön kalusteet kannettiin sisään. Vähän ärsyttää näyttää tämmöistä keskeneräistä, mutta kun tämä on tämmöisten keskeneräisten asioiden blogi, näytetään sitten ;)

Tässä näkymä tältä päivältä. Etualalla olevan pyöreän pöydän hommasin tori.fistä ja se tuotiin minulle tänään kotiinkuljetuksella. Aika kiva :) Tukipalkit häiritsevät näkymää nyt entisestään, kun hervoton saareke valtasi keittiön takaosan. Palkit ovat tuosta lähtemässä jollain aikataululla, mutta jokin tuki kuitenkin täytyy jättää. Palkit (tai palkki) tulevat todennäköisesti kiinni saarekkeen päätyyn. Siinä ne häiritsevät vähiten menemistä ja tulemista. Niin juu, ja kyllähän tuo lattiakin on tarkoitus maalata pönttöuunin edestä joskus ;D Mutta menee keväämmälle jahka lämmityskausi vähän hiljenee.

Instassa tosiaan väläytin näitä lamppuja. Yhdeltä facebook-palstalta bongasin myynti-ilmoituksen vanhoista Tatekan lampuista. Kävi niin hyvä säkä, että satuin olemaan ekojen kommentoijien joukossa (ja ilmeisesti tarjoamaan eniten rahaa ;)) ja kun myyjäkin oli tässä ihan lähellä, lamput päätyivät meille. Minulla oli ennestään yksi tuommoinen lamppu ja sitten vielä näidenkin lisäksi hommasin yhden lisää, joten nyt minulla on kaikkinensa NELJÄ Tatekan varrellista lamppua. Ihan mahtavaa. Alunperin laattaseinälle suunnittelemani Jieldet eivät valitettavasti erottuneetkaan seinästä mitenkään, joten niille keksin jonkun toisen paikan. Tilalle tulevat nyt Suomen Jieldet ;) Ja tummalle seinälle myös.

Vetimiä olen myös tässä pähkäillyt ja pyöritellyt. Tilasin helakauppa.comista malleja muutamista vetimistä ja ainakin kahdeksaan ikkunan alla olevaan pienempään laatikkoon ajattelin tuota etualalla olevaa peltistä vedintä. Se on aika kivan mallinen. Mutta sitten ne muut laatikot… pitkäaikaisena haaveenani on ollut ruskeat nahkaremmivetimet, mutta nyt jostain syystä emmin asiaa. En tiedä… hirveätä tämä päätösten tekeminen, kun tykkää niin monesta eri tyylistä! :)

No niin, meinasihan se unohtua… Messuliput voittivat Vadelma Laakso, Niinu ja mvartiainen! Onnea, laitan teille sähköpostia. Arvonnassa oli tällä kertaa sen verran vähän osallistujia, että kirjoittelin nimet lappuihin ja herra kaksvee sai vetää voittaja-arvat mukista. Kuvaa virallisesta tapahtumasta ei nyt ole, mutta uskokaa kun sanon, että onnetar oli kovin mielissään tehtävästä :)

Loppuun vielä nau, helmililjat ja tilannekatsaus aamupäivältä olohuoneesta (kissalla lelu sohvan alla, pojalla "linna" sohvalla). Eilen ja tänään paistoi aurinko - jipii!




Oikein hyvää viikonlopun jatkoa. Jatkan keittiöasioiden pähkäilyä…
SHARE:

48 kommenttia

  1. Ei voi muuta sanoa kuin että ihan mahtava tulee tuosta köökistä!!
    Ja tuo vedin näyttää hauskalta :) - mites ne nahkavetimet, just jossain katselin (olisko ollut joku lehti) ja ajattelin, että kai niiistä on hyvä avata, mutta tuppaaks sitten (rasvaisin) sormin oven aina kiinni? Suoraan oven pinnasta lähmästen :D ?

    Mä muuten niin näen meidän piirakkajengin tuolla....niin että hopi hopi!!

    Ja voihan Nau <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Laatikot ovat itsestäänsulkeutuvaa softclose-mallia eli sikäli niitä ei tarvitse kauheasti tuuppia kiinni. No, on tässä vielä pari päivää aikaa pähkäillä vetimiä :)
      Piirakkajengiä odotellessa. Jokaiselle on oma leivontataso :D

      Poista
    2. Aaaahhhh, kaikilla herkuilla :D

      Poista
  2. Keskeneräisiä on kiva katsella, vaikkei aina itseä niin huvittais esitelläkään. Se on vähän niinku semmosta "etsi kuusi eroavaisuutta" (edellisiin kuviin nähden)- tehtävän ratkomista ja se on ainakin meikäläisen mielipuuhaa.

    Olsun come back on niin kiva ja tossa viimeisessä kuvassa sillä on vähän sellanen "Mää niin häpeen tota"-asento, mutta en vaan keksiny mitään hävettävää missään :). Elohiiri sohvalla on kans ihana <3. Tylsää kun meillä ei enää kukaan pompi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä näissä keskeneräisissä kuvissa on puolensa ja kivahan niitä on sitten myöhemmin katsella :)
      Olsu <3 Hassu kissa :)

      Poista
  3. No niin!! Pisti muuten silmään heti tuo takan edus :) Vitsit mutta alkaa näyttämään.. herkulliselta tuo köökki. JA toi pöytä löyto sekä lamput..nappilöytö! Olkaa hyvä jatkakaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että jollain pisti silmään, etten selitellyt turhia... ;) Kiitos! Jatketaan! =)

      Poista
  4. Näyttää kyllä tosi hienolta nyt jo! Meillä on tulossa keittiöön muuten samanlainen laattaseinä ilman yläkaappeja, ja olen sinne suunnitellut myös Jielden valaisinta. Voitko kertoa miten se ei erottunut? Johtuiko väristä vai mistä? Minulla on kyllö tarkoituksena että lamppu olisi värillinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!
      Jieldet eivät erottuneet lähinnä juuri värinsä takia. Tuo kermanvalkoinen ei erotu vaaleasta seinästä ja laattojen saumoista. Sitten siinä tuli myös semmoinen huomattua, mitä vähän mietin jo aiemmin, että kun lamput ovat takaseinällä ja niitä katsotaan yleensä suoraan edestä, ne menettävät näyttävyyttään. Itse tykkäisin, että ne saisivat olla sellaisella seinällä, jossa lampuista näkyy sivuprofiili.

      Poista
  5. Ai että kun tuosta tulee herkullinen keittiö!!!! Ihana! Näyttää niin hyvältä jo nyt ja niin näen silmissäni kaikki lamppuherkut paikoillaan! Ja tykkään kovasti tuosta lattian sävystä, vitsit! Ihan kateelliseksi voisin ryhtyä ! ;D

    VastaaPoista
  6. Kyllä tulee hyvän näköinen tuosta keittiöstä! Ja Wau nuo lamput!

    VastaaPoista
  7. Auts miten makee köökki teil tuloo!!! Noi lamput on just presiis tonne. :D Mullaki muutama vanha lampun karahka kertyny vuosien saatossa (samaa sarjaa, erivärisenä) odottaen vessan remontoimista.. Ai vitsit, kyl ny vähä tuli fiilis et pitäis jo itekki remonttisormia päästä käyttähä. Kivaa viikonlopun jatkoo ja kiva ku postaat näistä keskeneräsistäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Näillekin lampunkarahkoille pitäisi vielä keksiä/teettää joku hyvä seinäkiinnitys. Ovat sitä mallia, joka ruuvataan kiinni hyllyn reunaan :)
      Mulla on tällä hetkellä ihan päinvastainen tilanne remonttisormien kanssa. Kaipaavat jo lepoa... ;D
      Mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  8. Toi keittiö on niin ihana, ja vaikka onkin vähän sukua omallekin, kadehdin silti. Ja noi valaisimet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Meillä on kyllä vähän samaa sukua keittiöissämme :)

      Poista
  9. Voi mahtavuus, miltä näyttää. Tätä remppaa on kyllä niiiin kiva seurata.

    VastaaPoista
  10. Oikea herkku koko keittiö! Tykkään noista lampuista, huippua kun olet löytänyt noin monta.

    VastaaPoista
  11. Kivat kuvat, tykkään myös keskeneräisista. Muuten aina valmiit stailatut...boring!
    Jättäisin palkit! Tilaahan on. Heti iski silmään ja tuli semmoinen visio, että siinä about 1,5 metriä korkeudessa reunallinen kukkalauta, ja siintä riippuvia viherkasveja... Miltäs kuullostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eeva! Kiitos tosi kivasta ehdotuksesta. Olen itsekin miettinyt sitä, että jos tukipylväitä on kaksi, niiden väliin saa ties mitä. Aivan mahtava idea tuo kukkahomma. Näen jo ne amppelit, joissa on ihania kasveja ja yrttejä, roikkumassa väliin tulevasta palkista... ja alemmaskin voisi laittaa hyllyjä ja ties mitä :)

      Poista
  12. Saanko muuttaa teille. Toi keittiö näyttää vaan niin hyvältä! :) Ja tuo ruokapöytä jakkaroineen, voihan kateus. :D Olsu-kisulle rapsutuksia. Hän on niin söpönen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa, ala vaan pakkailemaan :D
      Kiitoksia! Olsu kiittää rapsutuksista <3

      Poista
  13. Ei morjens! Tosta tulee niin hieno! Ja mun tekee mieli karjalanpiirakoita :)

    VastaaPoista
  14. Onpas kaunista! Ja ihana söpöliini karvakorva.

    VastaaPoista
  15. Onnittelut minunkin puolestani arvonnan voittajille! Liput sujahtavat postiin tänään. :)

    Ja ai että, kyllä tulee upea keittiö! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Kiitokset lipuista :)
      Kyllä, pian pääset katsomaan livenä ;)

      Poista
  16. Aivan ihana tuo pyöreä pöytä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Se oli kyllä tosi kiva löytö - ja edullinen :)

      Poista
  17. The kitchen in the first photo
    is awesome!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    VastaaPoista
  18. Kivan näköistä ❤ . Tuo harmaan sävy on hyvä, onko sinulla siihen värikoodia tallessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Lattian mudanharmaa sävy on NCS S5000-N
      Täällä kuva ja teksti aiheesta: http://voikukkapelto.blogspot.fi/2014/12/maalari-maalasi-lattiaa.html

      Poista
  19. Voi kun näyttää hyvältä! Mielenkiinnolla tosiaan seuraillaan miten keittiö edistyy, nämä keskeneräiset kuvat ovat hyviä, laita vaan jatkossakin. Ja kisu on supersuloinen, itsellä melkein samanlainen ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Eija! Eiköhän keskeneräisiä kuvia tule jatkossakin, kun ei täällä helpolla oikein valmistakaan tule... ;)
      Olsulta terkkuja sinne melkein samanlaiselle kisulille :)

      Poista
  20. Ihana keittiö! Lattian väri on nappivalinta, minuakin kiinnostaisi värikoodi jos se sinulta vielä löytyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Olen itsekin ollut ihan supertyytyväinen lattiamaalin sävyyn.
      Värikoodi on NCS S5000-N
      Täällä kuva ja teksti aiheesta: http://voikukkapelto.blogspot.fi/2014/12/maalari-maalasi-lattiaa.html

      Poista
    2. Kiitos! Ihanaa ja aurinkoista kevättalvea teille :)

      Poista
  21. Voi kuinka kaunista!! Teille tulee kyll super kiva keittiö!!

    VastaaPoista