maanantaina, helmikuuta 29, 2016

Olohuoneen rymsteeraus

Projekti "olohuoneen rymsteeraus" on alkanut. Kulmasohva sai kyytiä toiseen huoneeseen ja nyt minulla on parikin uutta huonetta sisustettavana. Jei :) En malta olla vilauttamatta olohuoneen tämänhetkistä tilannetta. Hervoton kaappi muutti sinne sekä tuo vanha sohva. Olohuone on siitä ihana, että se oikein kylpee valossa koko päivän. Nämä kuvat ovat aamuauringolla otettuja ja täytyy sanoa, että pidän tosi paljon näistä kultaisista sävyistä. Ja heh, näiden kuvien myötä taas huomaan, kuinka epävalkoista (ja epätrendikästä?) meillä onkaan! Minähän siis ihailen suuresti vaaleita, minimalistisia, skandinaavisia koteja... Meillä ei tosiaankaan ole semmoista. Damn :)




Olohuoneeseen muuttaneen hervottoman kaapin vihreä sävy on aavistuksen väärä - jotenkin liian räikeä ja... kasari. Olen miettinyt pääni puhki minkävärisenä kaappi olisi kiva ja nyt olen kallistumassa siihen, että vihreänä se voisi pysyä, mutta toki sävyä täytyy muuttaa. Aika mummolameininkihän täällä nyt on, mutta kontrastia siihen on tulossa. Tänään keksin niiiin hyvän idean. Siihen palaamme myöhemmin. Myöhemmin myös kuvia "epähuoneesta", josta tuli ihan toimiva telkkarihuone.

Ihanaa & aurinkoista viikkoa!
SHARE:

25 kommenttia

  1. Katsoin jo aamupäivästä facessa että oot päässyt vauhtiin.. Mielenkiinnolla ootan taas mitä oot keksinyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä tää tästä taas... tarvittiin vaan vähän isännän jeesiä ton kaapin kanssa... ;)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää :) Ja näin kuvasta katsottuna ei ollenkaan kasariväri kaapissa, mutta sinähän sen paremmn tiedät :D Onko tuo pöytä String?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on just ärsyttävästi vähän väärä. Sen kanssa pystyy elämään, MUTTA... maalata kuitenkin täytyy jossain välissä :) Pöytä on joku "noname" -50 luvun pöytä. En ole koskaan edes ajatellut, että olisi String! Ei taida olla :)

      Poista
  3. Ihastuttavat sohvat teillä ja kauniisti aurinko valaisee huonetta. Tuo maalin/sävyn valitseminen on kyllä vaikeaa, en osaa kyllä sinua auttaa. Tsemppiä valintaan. Ja, minusta on ihanaa kun kaikilla ei ole sitä valkoista "katalogi" kotia vaan persoonallisuus näkyy kodissa. Kaunis koti on se, jossa asuu onnellinen perhe/ihminen! Mukavaa alkavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kauniista sanoista =) Oi, maaliskuuhan se tosiaan jo kolkuttaa ovella. Ihanaa!

      Poista
  4. Voi miten ihanaa olohuonessasi onkaan =) Kerrassaan upea tuo sohva ja tyynyt =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Olen kyllä hirmu tyytyväinen itsekin, kun pääsen nyt vähän mellestämään ja luomaan olkkariin uutta ilmettä :)

      Poista
  5. Trendikästä tai ei, mutta minun makuuni kodikasta :)

    VastaaPoista
  6. Minun silmään kaappi on samaa sävyä kuin tapetissa, ja sopii oikein hyvin :-) Muutenkin ihana huone! Minä taas ihastelen aina vanhoja taloja, runsaita tapetteja, hirsiseiniä ja kunnon värejä. Silti meillä on nykyään aika valkoista :-D Harmi ettei kaikkea voi saada, paitsi olen edelleen sitä mieltä että pitäisi olla useampi asumus niin ne voisi sitten sisustaa kaikki eri tyyleillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on yllättävän sama kuin tapetissa, mutta jotenkin silti silmiin räikeämpi. No, sen kanssa pystyy elämään, mutta maalia se saa pintaansa sitten joskus, kun puuska iskee ;)
      Teillä on ehkä juuri sellaista, mitä itsekin haluaisin; paljon valkoista, mutta kun sulla on tuo "retrotausta" (heh!), se jotenkin näkyy modernissakin talossa sillen kivasti tiettyinä juttuina. Ei ole semmoista liian väritöntä ja kliinistä valkoista. Pittää olla joku juju, junou. Ja sulla on se. Mutta joo, ilman muuta olisi ihan mahtavaa, kun olisi pari kämppää/taloa, jotka voisi sisustella ihan eri tyyleillä. Mut kun ei ole, mennään iloisella sekamelskalla... ;D

      Poista
    2. Sekamelska on just hyvä! Retrotausta sai kyllä pienen tirskahduksen aikaan, kuulostaa synkemmältäkin salaisuudelta :-D :-D (nyt mä oon hillonnut sen retrotaustan varastoon laatikoihin, odottamaan uutta tulemistaan :-D)

      Poista
    3. Hehe, mustakin toi retrotausta kuulosti kyllä aika hassulta... ;D

      Poista
  7. Kaunista on ja hyvin kodikkaan näköistä. Sohva on kaunis.

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanannäköistä ja minun silmiini ei tuo kaapin väri näytä ollenkaan hassummalta, luonnossa toki värit monesti näyttävät erilaisilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kaapin väri paranee päivä päivältä, mitä enemmän sitä katselee...

      Poista
  9. Kuvissa kaapin sävy näyttää vallan mainiolta, mutta ehkä sen sieltä näkee paremmin. Tykkään älyttömästi sun mummolameiningistä. Näyttää juuri siltä, että teillä rentoutuis hetkessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! =) Olen yrittänyt taistella mummolameininkiä vastaan, mutta ilmeisesti henkinen mummo minussa pistää pahasti kampoihin :D

      Poista
  10. Teillä on just hyvä tyyli! Ihailen aina noita rottinkikalusteita! Toivelistalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Rottinkikalusteet ovat minunkin lemppareita. Tuovat ihanaa keveyttä ja raikkautta sisustukseen. Suosittelen! =)

      Poista
  11. Luojan kiitos teillä on epävalkoista! :D Tosin ei kyllä epätrendikästä vaan ihana koti. :) Teidän keittiökin pääsee heittämällä mun keittiöt top 5 listalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, tässä taas ihan häkeltyy... KIITOS <3

      Poista
  12. Eijjei, ei teillä ole epätrendikästä! Valkoisuushan alkaa nyt olla epätrendikästä, kun sisustustuulia seurailee. :) Teillä on niin ihanan ja kodikkaan näköistä; mukavasti kevennettyä mummolatyyliä. Ja mikä keittiö ja yläkerran kylppäri!!! <3 <3
    - kk

    VastaaPoista