keskiviikkona, toukokuuta 20, 2015

On taas aika raparperien!

Vaatimattomasti: tämä on maailman paras raparperipiirakka. Kokeilkaa! :)

Kiitos onnitteluista ja ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Niitä oli mahtava lueskella ;D Vastailen heti, kun ehdin! Nyt työt kutsuu, hip hei!
SHARE:

21 kommenttia

  1. Kiitti tästä ja eilisestä opastetusta kauppakierroksesta :D.
    Vielä en ehtinyt kokeilla, mutta viimeistään viikonloppuna. Ja hyvä kun laitot tän tänne, niin on sitten mihin linkata. Oma versioni kun tulee olemaan tuninki. Ja nyt huomaan, että mantelilastut unohtui, mutta laitan jotain muuta, koska nyt ei enää jaksa lähteä niitä varten kauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mittään! :D Mitenkäs sun tuninkiversion kanssa kävi? Joko teit vai lähditkö mantelilastuja metsästämään...?

      Poista
  2. Kiitos reseptistä! Raparperi kasvaa jo aika komeana ja viikonloppuna on ystäviä tulossa viettämään iltaa, joten tämä osui nyt oikeaan hetkeen. Synttärionnittelut vielä näin jälkikäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, sepäs sattui hyvin. Toivottavasti maistui :) Kiitos!

      Poista
  3. Näyttää ihanalle... kuolettavalle mulle, mutta ihanalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kuolettavaa myös mulle, kun vetää yksinään puoli piirakkaa kerralla... :D

      Poista
  4. Pikkasen pisti otsikko hymyilemään ja nosti suunpielet ylöspäin. Ai miksikö? No siitä tuli mieleen ai-van eri vuodenajan laulu - Taas on aika hyasinttien :D

    VastaaPoista
  5. Herkullisen kuuloinen resepti! Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla!

    VastaaPoista
  6. Näyttääpä herkulta. Meillä Oulun seudulla vielä odotellaan raparperien kasvua. Tervetuloa meille;http://pikkukankaalasta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kohtahan ne raparperit ovat teilläkin "piirakkavalmiudessa" ! =)

      Poista
  7. Niin onkin!! Tehty tuhannesti! Kiitän ja kumarran vieläkin ohjeesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvääää! Eipä mitään. Kunnia kuuluu kyllä muistaakseni Kanelia ja Kardemummaa -blogille, jonka omppupiirakasta tuon aikanaan tuunasin :)

      Poista
  8. Kiitos reseptistä. Tuli jo testattua.
    Viime aikaiset leipomuskokeilut ovat olleet siitä makeammasta päästä ja hieman epäilin, josko kondensoidusta maidosta tulisi turhan imelä piirakka. Mutta juuri passelin makea tuli kun kaverina oli kirpeää raparperia. Lupasin tehdä ensi viikonlopuksikin raparperipiirakkaa. Toisella ohjeella tällä kertaa. "Ai siis ei näin hyvää," kommentoi mies. En taida vaihtaa reseptiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, eipä taida reseptin vaihto enää onnistua. Varaa vaan sitä kondensoitua maitoa purkkitolkulla kaappiin vieraidenkin varalle... ;D

      Poista
  9. Nyt oli NIIN hyvän kuuloinen ohje, että on pakko koittaa ensi viikonloppuna, kun kaapissakin on valmiiksi purkillinen tuota kondensoitua maitoa :) Aiemmin olenkin tehnyt siitä vain Key Lime Pieta (tai kinuskia) mutta raparperiinkin sen täytyy sopia täydellisesti, onhan raparperi vähintään yhtä kirpeää kuin lime.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä - kondensoitu maito on ihan täydellistä kirpeiden juttujen kuten sitrusten ja raparperin kanssa! Taikuutta purkissa :)

      Poista
  10. No mulla lähti ainakin vakkari rapsupiirakkaresepti vaihtoon, tuossa aamupäivällä tein ja enhän minä mitään jäähtymistäkään malttanu ootella vaan maistuihan tuo noinkin,ihan mielettömän namia,puoli vuoallista olen tuossa issekseni vedellyt, onneks olin kaukaa viisas ja tein yksillä lämpöisillä kaksi piirakkaa, jää tytölle ja miehellekin maistettavaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeee, itsekin vetelin puoli piirakkaa tuosta ekasta tekeleestä ihan puolihuolimattomasti vielä suht lämpöisenä. Sitten kun noita on kesän aikana tehnyt "muutaman", alkaa pikkuisen tulemaan korvista ulos, mutta toi kevään eka - aijaijaijai... kuinka hyvältä voi maistuakaan! :D

      Poista
  11. Minä olen tehnyt tällä sinun ohjeellasi piirakkaa jo monta kertaa, kylläkin korvaan vehnäjauhon gluteenit.jauhoilla (Semper)ja käytän mausteeksi myös kaardemummaa. Olen tehnyt raparperi, omena, mustikka -ja päärynäversioita. Kiitos ohjeesta, tosiaankin maailman paras piirakka :).

    VastaaPoista