perjantaina, helmikuuta 27, 2015

Ekat tulppaanit

Uskokaa tai älkää, ostin tällä viikolla vuoden ensimmäiset tulppaanit! Olen hiljaa pienessä mielessäni ajatellut, että ostaisin niitä vasta sitten, kun keittiö on valmis. Noh, nyt kävi näin... Ja koska Prisman tarjous, kimppuja tuli yhden sijasta kolme ;)

Ei pöllömpiä, tuumaa Olsukin :)


Ruokailutilassa ollut valkoinen kulmahylly löysi uuden kodin. Olen sen poistumisesta erittäin iloinen. Tyyliltään se oli ihan liian romanttinen tai jotain... Tilalle kävin hakemassa tallin kätköistä tuommoisen huipputrendikkään vanhan tv-tason ;) Varastossa odottaisi vielä se yksi kesäinen huutokauppaostoskin - hervoton astiakaappi. Nyt en enää edes tiedä, mihin sen oikein mahdutan vai pistänkö kiertoon. Kamojen kierrättämisestä puheen ollen, löytyisiköhän täältä blogin lukijoista ketään, kuka on aikonut ostaa Ikean Vindrum-liesituulettimen...? Minulla olisi sellainen kaupan Torissa. Lisäksi mietin nykyisen keittiömme kalusteiden myymistä. Alunperin tarkoitus oli siirtää kalusteet tulevaan kodinhoitohuoneeseen/apukeittiöön, mutta nyt olen kallistunut sille linjalle, että keittiökaappien sijaan tarvitsemme kunnon säilytysjärjestelmän ja vaatekaappeja. Laittakaapa viestiä, jos liesituuletin tai keittiö kiinnostaa! voikukkapelto@gmail.com
SHARE:

keskiviikkona, helmikuuta 25, 2015

Piikikästä

Valitettavasti ei keittiökuvia tälläkään kertaa. Nyt tuntuu, että se iisakinkirkko ei valmistu koskaan. Jatketaan siis viimeksi aloitetulla ja hyväksi havaitulla hiljaisella linjalla. Uudet piikikkäät ystäväni kuvaavat hyvin mielialaani. Tällöin on parempi pysytellä hissuksiin. Jospa sitten ensi kerralla... Kiitos kommenteistanne, ihanat!



SHARE:

keskiviikkona, helmikuuta 18, 2015

Kuvia ilman sanoja


Sanat ovat hukassa.

____

Kaunista päivää silti, ystävät.

SHARE:

lauantaina, helmikuuta 07, 2015

Keittiötilanne ja messulippujen voittajat

Instagramissa meikäläistä seuraavat tietävätkin, että tällä viikolla on tapahtunut merkittäviä asioita. Oliver-kissa (Olsu vaan kavereiden kesken) teki paluun, keittiön valaistussuunnitelma meni melko lailla uusiksi ja keittiön kalusteet kannettiin sisään. Vähän ärsyttää näyttää tämmöistä keskeneräistä, mutta kun tämä on tämmöisten keskeneräisten asioiden blogi, näytetään sitten ;)

Tässä näkymä tältä päivältä. Etualalla olevan pyöreän pöydän hommasin tori.fistä ja se tuotiin minulle tänään kotiinkuljetuksella. Aika kiva :) Tukipalkit häiritsevät näkymää nyt entisestään, kun hervoton saareke valtasi keittiön takaosan. Palkit ovat tuosta lähtemässä jollain aikataululla, mutta jokin tuki kuitenkin täytyy jättää. Palkit (tai palkki) tulevat todennäköisesti kiinni saarekkeen päätyyn. Siinä ne häiritsevät vähiten menemistä ja tulemista. Niin juu, ja kyllähän tuo lattiakin on tarkoitus maalata pönttöuunin edestä joskus ;D Mutta menee keväämmälle jahka lämmityskausi vähän hiljenee.

Instassa tosiaan väläytin näitä lamppuja. Yhdeltä facebook-palstalta bongasin myynti-ilmoituksen vanhoista Tatekan lampuista. Kävi niin hyvä säkä, että satuin olemaan ekojen kommentoijien joukossa (ja ilmeisesti tarjoamaan eniten rahaa ;)) ja kun myyjäkin oli tässä ihan lähellä, lamput päätyivät meille. Minulla oli ennestään yksi tuommoinen lamppu ja sitten vielä näidenkin lisäksi hommasin yhden lisää, joten nyt minulla on kaikkinensa NELJÄ Tatekan varrellista lamppua. Ihan mahtavaa. Alunperin laattaseinälle suunnittelemani Jieldet eivät valitettavasti erottuneetkaan seinästä mitenkään, joten niille keksin jonkun toisen paikan. Tilalle tulevat nyt Suomen Jieldet ;) Ja tummalle seinälle myös.

Vetimiä olen myös tässä pähkäillyt ja pyöritellyt. Tilasin helakauppa.comista malleja muutamista vetimistä ja ainakin kahdeksaan ikkunan alla olevaan pienempään laatikkoon ajattelin tuota etualalla olevaa peltistä vedintä. Se on aika kivan mallinen. Mutta sitten ne muut laatikot… pitkäaikaisena haaveenani on ollut ruskeat nahkaremmivetimet, mutta nyt jostain syystä emmin asiaa. En tiedä… hirveätä tämä päätösten tekeminen, kun tykkää niin monesta eri tyylistä! :)

No niin, meinasihan se unohtua… Messuliput voittivat Vadelma Laakso, Niinu ja mvartiainen! Onnea, laitan teille sähköpostia. Arvonnassa oli tällä kertaa sen verran vähän osallistujia, että kirjoittelin nimet lappuihin ja herra kaksvee sai vetää voittaja-arvat mukista. Kuvaa virallisesta tapahtumasta ei nyt ole, mutta uskokaa kun sanon, että onnetar oli kovin mielissään tehtävästä :)

Loppuun vielä nau, helmililjat ja tilannekatsaus aamupäivältä olohuoneesta (kissalla lelu sohvan alla, pojalla "linna" sohvalla). Eilen ja tänään paistoi aurinko - jipii!




Oikein hyvää viikonlopun jatkoa. Jatkan keittiöasioiden pähkäilyä…
SHARE:

keskiviikkona, helmikuuta 04, 2015

Tuoksuvaa helmikuuta!

Sain sisustuskauppa.comilta tehtävän testata Yankee Candle -tuoksukynttilöitä ja osallistua samalla aiheeseen liittyvään kuvakilpailuun. Kivaa, mutta kinkkiseksi hommaksi osoittautui mieleisen tuoksun valitseminen. Herkullisia tuoksuja on niin paljon! En jaksanut mennä mihinkään livenä tuoksuttelemaan tuoksuja, joten tein valinnan "hajusokkona" eli puhtaasti nimien perusteella. Tuoksutikkujen tuoksuksi valikoitui Clean Cotton. Varma valinta - raikas puhtaan pyykin tuoksu.


Isomman M-koon purkkikynttilän tuoksuksi valitsin hiukan samantyyppisen Fluffy Towelsin. "Vastapestyjen, vielä kuivaamisesta lämpimien pyyhkeiden tuoksu, jossa aavistus sitruunaa, omenaa, laventelia ja liljaa." Tämä tuoksu on omaan makuuni ehkä hitusen liian ärhäkkä.


S-koon pikkupurkin valinnassa uskalsin hieman revitellä: " Hauskuus ei koskaan lopu. Ainainen happy hour. Huolettoman, leikkisän, juuri puserretun sitruunan maussa klassisessa margaritassa." It´s Margarita Time! :)

Kaikin puolin olen tyytyväinen tuoksuvalintoihini, mutta paketin mukana tulleiden tuoksunäytteiden perusteella olisin rrrrakastanut Cassis- ja Aloe Vera -tuoksuja. Mietinkin niitä alunperin, mutta en kuitenkaan tuoksuttamatta uskaltanut tilata. Olisi vaan pitänyt luottaa "hajuvaistoon". Nyt meillä kuitenkin tuoksuu puhdas pyykki. Tuoksu on miellyttävä, ei yhtään liian voimakas, mutta kyllä se ilmeisesti sen verran tuoksuu, että onnistuin yksi päivä maalaamaan lattian vahvasti haisevalla lakkaöljymaalilla ja kun asemapäällikkö tuli kotiin, ei hän haistanut maalaamispuuhiani lainkaan. Oli hyvää vauhtia painelemassa suoraan maalattuun huoneeseen. Juuri ja juuri ehdin perään huikkaamaan, että "Älä astuuuuu, seonjustmaalattuuuu!". Kynnykselle ehti tulla jalanjälki muistoksi :)

Nyt pyytäisin teiltä pikkuisen apua. Käykäähän äänestämässä kuvaani Sisustuskauppa.comin Yankee Candle -kisassa. Samalla osallistutte 100€:n lahjakortin arvontaan. Äänestettyäsi saat lisäksi alennuskoodin (15%) Sisustuskauppa.comin verkkokauppaan. Kisa on voimassa helmikuun loppuun. 

Äänestämään pääset tästä! Kiitos äänestäsi <3

Onko teille Yankee Candlet tuttuja? Täytyy tehdä paljastus, että tämä oli minulle ihan eka kerta :)

SHARE: